Τοξοβολία: Επιτυχημένος και ο 3ος αγώνας

0
toksovolia aponomi

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ο 3ος αγώνας τοξοβολίας για το 2014. Έγινε στο κλειστό προπονητήριο στίβου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα» και είχε αναπτυξιακό χαρακτήρα για την εξοικείωση των νέων αθλητών στις αγωνιστικές συνθήκες και στο πλαίσιο της διάδοσης και προώθησης του ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας. Συμμετείχαν οι αθλητές των κατηγοριών παίδων, εφήβων και νεανίδων της ακαδημίας του Α.Σ. Κένταυρος που μαζί με γονείς και φίλους απόλαυσαν τον αγώνα και κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσεις. Εκ μέρους του συλλόγου ο κ. Τάκης Μιχαηλίδης συνεχάρη του νέους αθλητές και τον προπονητή Σάββα Κηπουρό, ευχαρίστησε τους γονείς για την υποστήριξη και ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα.
Τα αποτελέσματα:
Παγκορασίδες:
1. ΚΗΠΟΥΡΟΥ Τσαμπίκα, 253
2. ΤΕΡΖΗ Μελίνα, 232
Παίδες:
1. ΚΑΜΙΣΗΣ Ηλίας, 288
2. ΚΑΨΑΛΑΣ Γιώργος, 282
3. ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ Μιχάλης, 239
4. ΑΡΝΕΟ Ντανιέλ, 218
5. ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ Μιχάλης, 211
6. ΚΕΤΣΕΣ Κώστας, 94
Εφηβοι:
1. ΙΣΚΑΣ Αντώνης, 273
2. ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ Σάββας, 211
3. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Σάββας, 204
4. ΣΤΕΡΓΟΥ Αντώνης 128
Σχολικό πρωτάθλημα
Εξάλλου στις 29 Απριλίου πραγματοποιείται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σχολικό πρωτάθλημα στο άθλημα της τοξοβολίας και θα είναι σημαντική επιτυχία οι έφηβοι αθλητές να συμμετέχουν και να διακριθούν.
Η ακαδημία του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, με προπονητή τον Σάββα Κηπουρό πραγματοποιεί τις εκμαθήσεις και προπονήσεις στα Κοσκινού και σήμερα αριθμεί 25 νεαρά άτομα.
Διοργανωτής: Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ,
Κριτής του αγώνα ο Εξαδάκτυλος Γιάννης και γραμματεία η Ειρήνη Νισυρίου.
Τον αγώνα στήριξαν το ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ του Προφήτη Ηλία και τα εκπαιδευτήρια πληροφορικής FUTUREKIDS.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας: τηλ 6936618366, email: archery@islandgames.gr Κ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Τάκη