Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο …νόμος του Τσουβαλά!

Ο …νόμος του Τσουβαλά!

0
tsouvalas kostas
Dodekanisos

Με ένα γκολ που πέτυχε νεαρός Τσουβαλάς στο 85’, ο Νηρέας κέρδισε στο γήπεδο της Κρεμαστής τον Ακουσίλαο με 3 – 2 και έκανε έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Τσουβαλάς έδωσε ουσιαστικά το φιλί της ζωής στην ομάδα του και κατά τα φαινόμενα πέτυχε το γκολ της χρονιάς για το Νηρέα καθώς η συγκεκριμένη νίκη χαρακτηρίζεται υπερπολύτιμη σε μια κρίσιμη καμπή των play out. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο πάθος και έπαιξαν πιο δυνατά από τον αντίπαλο τους καθώς είχαν συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα του αγώνα μετά τη νίκη που είχε κάνει χθες ο Άγιος Ισίδωρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή, ωστόσο ήταν ανούσια. Ο Νηρέας έπαιξε έξυπνα και ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
Στο 28’ ο Σαχίνης από θέση τετ α τετ με πλασέ (μετά από αντεπίθεση) πέτυχε το 0 – 1 αλλά στο 32’ ο Τομάνι δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι κατάφερε να κάνει το 1 – 1. Το …μισό γκολ ανήκει στον Τσουβαλά όμως που του έδωσε μια πολύ ωραία ασίστ. Στο 47’ ο Γκλάβας έκανε τη σέντρα και ο Λαζίδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 1 – 1 αλλά στο 53’ ο Κουδούνης με μια αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2 – 2. Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε ο Τσουβαλάς στο 85’ (μετά από προσπάθεια του Κουτσουμπάρη) με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Από τους γηπεδούχους δεν υστέρησε κανείς αλλά ο τίτλος του κορυφαίου ανήκει δικαιωματικά στον Τσουβαλά. «Έφτιαξε» ένα γκολ, πέτυχε ένα άλλο και γενικώς είχε πολύ καλή απόδοση. Φάνηκαν από τον Ακουσίλαο οι Λαμπριανός και Σαχίνης
Το παιχνίδι διαιτήτευσε οι Φιλιππάκου (Στεφανάκης, Καρβουνίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττου, Ζούρδης Μερκούρης (81’ Ζούρδης Φιλήμωνας), Μοσκιού, Καρίνος, Συράκος, Τσουβαλάς, Στούρης (30’ Τομάνι), Κουτσουμπάρης, Χειμωνέττος, Κουδούνης, Φλεβάρης (68’ Βολιτάκης)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Λαμπριανός, Λαππάκης, Αρνίταλης, Τσίρκος (70’ Μαγκάνης), Σάββενας, Κοκκάρης, Λαζίδης, Σαχίνης, Γκλάβας, Μπαδιεριτάκης

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments