Αρχική Στήλες Απόψεις Το βρώμικο παρασκήνιο

Το βρώμικο παρασκήνιο

0
rodos_kleovoulos
Dodekanisos
Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου η Ρόδος ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια,αφού κάποιοι άνθρωποι μπήκαν μπροστά για μην οδηγηθεί η ομάδα τους στο πρωτοδικείο.Το γεγονός αυτό μάλον δεν άρεσε σε κάποια άρρωστη μερίδα του ποδοσφαίρου.

Δημιουργήθηκε λοιπόν μια επιτροπή με επικεφαλής τον Μάκη Ντουρουτλή η οποία λειτούργησε την ομάδα και κατάφερε  να έχει παρουσία η Ρόδος στο πρωτάθλημα της Α΄  κατηγορίας με τα όποια προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο λόγω καθυστέρησης της έναρξης προετοιμασίας.

Οι πρώτες αρνητικές αντιδράσεις ήταν ο πόλεμος σε βάρος του προπονητή Μιχάλη Χαρίτου που κατά την άποψη των<<ειδικών προπονητών>> δεν έπρεπε να είναι στον πάγκο της Ρόδου.Ακολούθησαν και άλλες…επιθέσεις οι οποίες όμως αποκρούστηκαν και φτάσαμε στο αποκορύφωμα την περασμένη εβδομάδα.Το βρώμικο παρασκήνιο έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο σε βάρος μιας προσπάθειας ανθρώπων που έκαναν διοίκηση και έβαλαν την ομάδα τους σε πλήρη λειτουργία,και  ξεκίνησε πριν τον αγώνα με τον Κλεόβουλο.

Πρόσωπα που υποτίθεται σεβάστηκαν την προσπάθεια της διοίκησης των ελαφιών,άρχισαν να ενοχλούν τηλεφωνικά τους διοικούντες τον Κλεόβουλο και να τους συστήνουν επαγρύπνηση γιατί το ματς με την Ρόδο είναι….φωτιά,δίνοντας μάλιστα συμβουλές να προσέξουν τον διαιτητή!!!Την ίδια τακτική ακολούθησαν οι <<κύριοι>> με…έξυπνες διαρροές προς την διοίκηση της Ρόδου,για ανάλογη αντιμετώπιση απο την ομαδα της Λίνδου.Το επόμενο βήμα του βρώμικου παρασκηνίου ήταν να προτρέπει την διοίκηση του Κλεόβουλου να υποβάλει ένσταση για αυξημένη είσοδο φιλάθλων στο στάδιο με τη δικαιολογία οτι παραβιάστηκε η τιμωρία των ελαφιών,το <<κεκλεισμένων των θυρών>>.

Το εξωφρενικό στην όλη υπόθεση είναι πως ορισμένοι απο αυτούς τους <<κυρίους>> την μια στιγμή μιλούσαν στον Μάκη Ντουρουτλή και του έδειχναν το πάθος τους για τα ελάφια και  την επόμενη  επαιρναν τηλέφωνα και προέτρεπαν τον Κλεόβουλο να κάνει ένσταση!!!!Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!!!!Ευτυχώς η διοίκηση των Λινδιακών δεν έπεσε στην παγίδα και δεν προέβη σε καμιά ενέργεια,αφού κατάλαβαν οι άνθρωποι τι άτομα έχουν απέναντι τους.

Το τοπικό μας ποδόσφαιρο έχει παρασκήνιο σε αρρωστημένη κατάσταση και κάποτε,θα έλεγα σύντομα, θα πρέπει να το ρίξουμε στην φωτιά.
Το κακό βέβαια ξεκινάει απο ψηλά και απλώνει τα πλοκάμια του με κάθε τρόπο.Όταν σε συνεδριάσεις της ΕΠΣΔ καταγράφονται σε κινητό οι συνομιλίες και μετά από λίγο διαδίδονται στον τύπο,τι να σχολιάσεις??Όταν καταγράφονται συνομιλίες σε κινητό την ώρα που καποιοι πίνουν  τον καφέ τους αμέριμνοι, τότε τι να σχολιάσεις??Όταν για μια νίκη θυσιάζονται αξίες και θίγονται πρόσωπα τι να σχολιάσεις??Όταν στις εξέδρες οι φίλαθλοι παίζουν ξύλο μεταξύ τους,τότε τι να σχολιάσεις??

Όταν η εξέδρα εκστομίζει το σιχαμερό ,σύνθημα πλέον, <<πουτάνας γιε>>,στον κάθε ποδοσφαιριστή,τοτε τι να σχολιάσεις??
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να αγαπήσουν τα παιδιά για να αθλούνται??
Αυτά διδάσκονται στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ τα παιδιά,που όλα τα σωματεία διατυμπανίζουν ότι λειτουργούν??
Όταν για την μάζωξη ψήφων όπως το ελιομάζεμα γίνονται κουρέλι η  αξιοπρέπεια και το ήθος,τότε τι να σχολιάσεις??

Επιστρέφουμε πάλι στους διοικούντες την  Ρόδο. Ας προσέξουν τους <<Δούρειους ίππους>> της ομάδας τους οι οποίοι απ’οτι φαίνεται δεν έχουν μόνο αυτό το στοιχείο αλλά έχουν και το χάρισμα του χαμαιλέοντα(αλλάζουν χρώμα και δεν τους βλέπεις).
Η νέα προσπάθεια της Ρόδου ας αγκαλιαστεί απο τους φίλους της ομάδας ανιδιοτελώς γιατί οι άνθρωποι της έχουν γυρίσει,έχουν αλλάξει  σελίδα.

Την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζουν και οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά για να βγει ο Διαγόρας απο το αδιέξοδο.Ειναι δικαίωμα τους να λειτουργήσουν την ομάδα τους με τον τρόπο που θέλουν και μπορούν, προκειμένου να έχει παρουσία το σωματείο τους.
Οι αντιθέσεις ειναι σεβαστές από εκείνους που έχουν μια διαφορετική άποψη για να έχει ο Διαγόρας συνέχεια.Το βρώμικο παρασκήνιο  όμως δεν είναι η ενδεδειγμένη οδός,από εκείνους που άλλα λένε μπροστά και άλλα από πίσω.Οι φίλοι της ομάδας ας ακολουθήσουν τον δρόμο της καρδιάς τους και να στηρίξουν την προσπάθεια εκείνων που με τον ένα η τον άλλο τρόπο θέλουν  ο Διαγόρας να είναι παρών και στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments