Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Το Ροδίων ΆΘλησις είναι το φαβορί!»

«Το Ροδίων ΆΘλησις είναι το φαβορί!»

2
2
Dodekanisos

Φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα του βόλεϊ, χρήζει με δηλώσεις του την ομάδα του Ροδίων Άθλησις ο προπονητής της Τελχινίδας Νίκος Τσιντομηνάς. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε, με αφορμή και το πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι είπε:
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν απρόσμενα καλά για τα δεδομένα της εποχής. Ας μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Είναι η πρώτη φάση του πρωταθλήματος όπου μαζεύουμε εμπειρίες ενόψει της συνέχειας. Το Ροδίων Άθλησις είναι μια πλήρης ομάδα. Έχει τη δυνατότητα αλλαγών σε όλες τις θέσεις λόγω του πολύ καλού ρόστερ της. Με την εμπειρία που διαθέτει πιστεύω ότι θα έχει μια πολύ καλή πορεία. Φυσικά και είναι το φαβορί για να κατακτήσει πάλι το πρωτάθλημα»
Μιλώντας για τη δική του ομάδα, ο κ. Τσιντομηνάς είπε:
«Είμαστε μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Είμαστε φιλόδοξοι και είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αλλά είμαστε παράλληλα και προσγειωμένοι. Στα δύσκολα θα μιλήσει η εμπειρία και εμείς δεν την έχουμε ακόμα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
opados
opados
10 years ago

φυσικά και το άθλησις θα βγει πρωτο. όπως μάζεψε κάποτε ο κλεανθης ολο το καλό υλικό στις γυναικες έτσι και το αθλησις μάζεψε όλο το (γερασμένο πια) καλό υλικό στους αντρες.το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αφού το να παιζεις με το δυναμικό του τελχινη, κλεάνθη και Κω είναι απλά μια καλή προπόνηση, αν και όπως διαφάνηκε τα βρήκαν σκούρα στο πρωτο ματς και λιγο ακομα και θα πήγαινε στα 5 σετ με τους έφηβους (80%)του τσιντομηνά. Δυστυχως αργοπεθαίνει το ανδρικό βόλει και ολοένα πέφτει το επίπεδο. Συνεπώς το φετινό ενδιαφέρον εστιάζεται στις γυναίκες όπου εκεί θα γίνει “σφαγή”

Φίλαθλος
Φίλαθλος
10 years ago

[quote name=”opados”]φυσικά και το άθλησις θα βγει πρωτο. όπως μάζεψε κάποτε ο κλεανθης ολο το καλό υλικό στις γυναικες έτσι και το αθλησις μάζεψε όλο το (γερασμένο πια) καλό υλικό στους αντρες.το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αφού το να παιζεις με το δυναμικό του τελχινη, κλεάνθη και Κω είναι απλά μια καλή προπόνηση, αν και όπως διαφάνηκε τα βρήκαν σκούρα στο πρωτο ματς και λιγο ακομα και θα πήγαινε στα 5 σετ με τους έφηβους (80%)του τσιντομηνά. Δυστυχως αργοπεθαίνει το ανδρικό βόλει και ολοένα πέφτει το επίπεδο. Συνεπώς το φετινό ενδιαφέρον εστιάζεται στις γυναίκες όπου εκεί θα γίνει “σφαγή”[/quote]

Όντως έχει προβλήματα το βόλλευ. Η “γερασμένη” εξάδα που κέρδισε βέβαια έχει μέσο όρο ηλικίας τα 26 χρόνια, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους…