Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μαγκαφάς: «Έτρεχα με πρησμένο πόδι!»

Μαγκαφάς: «Έτρεχα με πρησμένο πόδι!»

0
magkafas marathonios
Dodekanisos

Άτυχος ήταν ο Ρόδιος δρομέας Γιώργος Μαγκαφάς στον φετινό κλασικό μαραθώνιο των Αθηνών! Ο τραυματισμός του στο πόδι λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα, αλλά και η αλλεργία που έπαθε στο δέρμα το προηγούμενο βράδυ, δεν του επέτρεψαν να έχει την παρουσία που και ο ίδιος θα ήθελε βάση των δυνατοτήτων του. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 για την εμπειρία του τόνισε:
«Ο στόχος μου φέτος ήταν να κάνω την διαδρομή σε κάτω από τρεις ώρες. Υπολόγιζα για ένα χρόνο 2.45 με 2.50. Μια ημέρα πριν από τον αγώνα έπαθα αλλεργία στο δέρμα μου όμως και αυτό ήταν κάτι που με επηρέασε πολύ. Μου έτυχαν πολλά φέτος διότι είχα χτυπήσει και στο πόδι μου μερικές ημέρες πριν. Έτρεχα με διάστρεμμα. Το πόδι μου ήταν πρησμένο. Κανονικά δεν έπρεπε να συμμετάσχω αλλά το πάθος μου ήταν αυτό που με οδήγησε εκεί».
Ο Γιώργος Μαγκαφάς πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Έκανα η αλήθεια πολύ σκληρή προετοιμασία. Έφθασα μέχρι και τα 200 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Ξεκίνησαν από τις 15 Μαίου και παρά τις ατυχίες που μου έτυχαν, στον αγώνα το πάλεψα όσο μπορούσα. Ήταν και άσχημες οι καιρικές συνθήκες. Είχε πολύ ζέστη με αποτέλεσμα στα 40 χιλιόμετρα να εγκαταλείψω τη μάχη. Έπεσα κάτω και κυριολεκτικά …κοιμήθηκα από την εξάντληση. Μετά από 15 λεπτά περίπου, συνέχισα απλά για να τερματίσω τα 2 χιλιόμετρα που μου έμεναν»
Ο εκ των κορυφαίων Ρόδιων, δρομέων μέσα από το news12 έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι του χρόνου θα επανορθώσω. Χωρίς να θεωρηθεί εγωιστικό πιστεύω ότι έχω τις δυνατότητες να τα καταφέρω όπως το έχω κάνει και άλλες φορές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments