Αρχική Videos “Το μεγαλύτερο μέρος του πλάνητη τάσσεται στο πλευρό της Ρωσίας”

“Το μεγαλύτερο μέρος του πλάνητη τάσσεται στο πλευρό της Ρωσίας”

0

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε αντίθεση με τους δυτικούς ηγέτες, δεν κάνει σοβαρά λάθη, δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου. «Η διαφορά μεταξύ του Πούτιν και εμάς είναι ότι όσα λάθη και αν έκανε, σε σύγκριση με τα λάθη που κάναμε, εξακολουθούν να φαίνονται ασήμαντα», είπε ενώ επεσήμανε πως, η Δύση πίστευε ότι η Ρωσία είχε μια καθυστερημένη οικονομία που θα κατέρρεε γρήγορα εάν επιβάλλονταν κυρώσεις, αλλά αυτό ήταν λάθος.

«Τα ρωσικά εργοστάσια εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, παράγοντας πυρομαχικά, όπλα, πυραύλους. Δηλαδή ό,τι, πιστεύαμε προηγουμένως, ότι θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα χωρίς την ευκαιρία να αναπληρωθούν τα αποθέματα, κάτι που δεν ισχύει», σημειώνει ο McGregor. Επιπλέον, πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη έχει πλέον ταχθεί στο πλευρό της Ρωσίας και εναντιώνεται στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η πολιτική περιορισμού και αποδυνάμωσης της Ρωσίας είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική της Δύσης και οι κυρώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρό πλήγμα σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία. Παρόλα αυτά, ο Ρώσος ηγέτης είναι πεπεισμένος ότι τα τρέχοντα γεγονότα χαράζουν μια γραμμή κάτω από την παγκόσμια κυριαρχία της Δύσης τόσο στην πολιτική όσο και στην οικονομία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments