Αρχική Επικαιρότητα Το κλάμα μιας 23χρονης για το Αφγανιστάν που έγινε viral

Το κλάμα μιας 23χρονης για το Αφγανιστάν που έγινε viral

0
Dodekanisos

Viral έγινε μια 23χρονη γυναίκα από το Αφγανιστάν όταν «ανέβασε» ένα video στο twitter μιλώντας εναντίον των Ταλιμπάν. Επέκρινε τον κόσμο ότι άφησε τους Αφγανούς να πεθάνουν κατά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν. Κλαίγοντας on camera είπε:
«Δεν μετράμε επειδή γεννηθήκαμε στο Αφγανιστάν».

Και συνέχισε λέγοντας και τα ακόλουθα:
«Δεν μπορώ να συγκρατήσω το κλάμα μου. Πρέπει όμως να σκουπίσω τα δάκρυά μου για να μπορέσω να γυρίσω αυτό το βίντεο. Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς. Θα πεθάνουμε αργά στην ιστορία».

Συνέντευξη στην Ιρανό δημοσιογράφο Μασίχ Αλινετζάντ

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες μίλησε με την Ιρανό δημοσιογράφο Μασίχ Αλινετζάντ: «Είμαι 23», εξήγησε. «Αν οι Ταλιμπάν έβλεπαν γυναίκες σαν εμένα, θα με παντρεύονταν βίαια με έναν από τους μαχητές τους, έναν γάμο ισλαμικού βιασμού με άλλα λόγια».

Το κορίτσι αποκάλυψε ότι γεννήθηκε στο Ιράν, ζούσε ως επί το πλείστον στο Αφγανιστάν και τώρα βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία. Επίσης είπε ότι ανησυχεί πολύ για τους φίλους και την οικογένειά της που βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι στη χώρα που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν. «Ανησυχώ για τους φίλους μου που μου λένε ότι δεν μπορούν να φύγουν από την Καμπούλ».

Η Αλινετζάντ τη ρώτησε τι θα έλεγε στους Ταλιμπάν αν τους άκουγαν, απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλήσω με αυτούς που αποκεφαλίζουν ανθρώπους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments