Αρχική Αθλητικά νέα Ο Deadpool Ράιναλ Ρέινολτς και μία Ουαλική ομάδα ονόματι Ρέξαμ

Ο Deadpool Ράιναλ Ρέινολτς και μία Ουαλική ομάδα ονόματι Ρέξαμ [pic]

0
Φωτογραφία: dailypost
Dodekanisos

Την στιγμή που η νέα ταινία του Ράιαν Ρέινολντς «Free Guy» αποσπάει αρκετά θετικές εντυπώσεις, ο ηθοποιός έχει στην άκρη του μυαλού του την Ρέξαμ! Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας με ιδιοκτήτη τον «Deadpool». Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Ποια είναι η Ρέξαμ;

Η Ρέξαμ είναι ο αρχαιότερος σύλλογος από την Ουαλία και ο τρίτος μακροβιότερος επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο. Ιδρύθηκε πριν από 156 χρόνια και συγκεκριμένα το 1864. Στην ιστορία της έχει κερδίσει τίτλους, αλλά -ας μου επιτραπεί η έκφραση- χωρίς κάποιος εξ αυτών να είναι αξιοσημείωτος. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αγωνιστεί οκτώ φορές στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης κόντρα σε Χάιντουκ Σπλιτ, Άντερλεχτ, Πόρτο, Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων. 

Όσον αφορά την έδρα της το «Racecourse Ground» θεωρείται το αρχαιότερο γήπεδο που φιλοξενεί Διεθνείς διοργανώσεις στον πλανήτη. 

Τα τελευταία χρόνια την έχει πάρει η κατηφόρα. Την ίδια στιγμή δηλαδή που οι άλλες ομάδες της Ουαλίας (Κάρντιφ, Σουόνσι και Νιούπορτ) συμμετέχουν σε δεύτερη κατηγορία και τέταρτη κατηγορία, η Ρέξαμ αγωνίζεται στην Νάσιοναλ Λιγκ. Δηλαδή την πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Deadpool Ράιαν Ρέινολντς

Κι αν την Ρέξαμ την γνωρίζουν όσοι παίζουν στοίχημα και ελάχιστοι ποδοσφαιρόφιλοι, τον γνωστό ήρωα της Marvel, τον Deadpool, τον ξέρει όλος ο κόσμος! Παγκόσμια επιτυχία το 2016 και τεράστιες εισπρακτικές αποδοχές. Περιττό να πούμε πως η ταινία είχε budget περί τα 58 εκατομμύρια δολάρια και απέφερε εισπράξεις της τάξης των 782,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πρώτη έσπασε ταμεία και βγήκε και δεύτερη μετά (Deadpool 2). 

Όσον αφορά τον πρωταγωνιστή των ταινιών της MARVEL, μιλάμε για τον Ράιαν Ρέινολντς. Γνωστός τουλάχιστον στους περισσότερους. Πρόκειται για Καναδό με ρίζες από την Ιρλανδία. Μάλιστα έχει τεράστια απήχηση στον γυναικείο πληθυσμό. Το 2010 είχε ψηφιστεί ο εν ζωή πιο σέξι άνδρας στον κόσμο.

Αποπλήρωσαν τα χρέη και άρχισαν να επενδύουν

Ας περάσουμε στο παρασύνθημα. Ήταν Σεπτέμβριος του 2020 όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως κάποιοι εξ Αμερικής ενδιαφέρονταν να επενδύσουν στη Ρέξαμ. Όταν μαθεύτηκαν τα ονόματα των Ράιναλ Ρέινολτς και του Ρομπ ΜακΕλέινι (Αμερικανός, δημιουργός και αστέρας της κωμικής σειράς «Always Sunny in Philadelphia») πέρασε αψήφιστα. Καθώς φάνηκε αστείο δύο δημοφιλείς ηθοποιοί του Hollywood να επενδύσουν σε μία άγνωστη ομάδα. 

Όπως είπαμε τα τελευταία χρόνια η Ρέξαμ έχει πάρει την κάτω βόλτα. Η ομάδα άνηκε στον κόσμο της από το 2012. Τελικά το ενδιαφέρον επισημοποιήθηκε και ο γάμος προχώρησε! Με συντριπτική πλειοψηφία οι μέτοχοι-φίλαθλοι παρέδωσαν την Ρέξαμ στον… Deadpoοl. Η οριστική μεταβίβαση έγινε στις 10 Φεβρουαρίου του 2021.

Στόχος η Ρέξαμ να γίνει παγκόσμια δύναμη!

Τα όποια χρέη είχε η Ρέξαμ αποτελούν παρελθόν. Για αρχή επένδυσαν δύο εκατομμύρια λίρες. Οι δύο ιδιοκτήτες εξέφρασαν την πεποίθηση να εξελιχθεί η Ρέξαμ σε… «global force». Δηλαδή παγκόσμια δύναμη! Το αν αυτό θα συμβεί ο χρόνος θα το δείξει. Προς το παρόν οι δύο αστέρες του Hollywood υμνούνται ως θεοί στην πόλη του Ρέξαμ. Για του λόγου το αληθές, άγνωστοι τοποθέτησαν με μεγάλα γράμματα το όνομα Ρέξαμ στην Βόρεια Ουαλία. Όπως ακριβώς η εμβληματική πινακίδα Hollywood. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABC News (@abcnews)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments