Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το δίδυμο που …σκοτώνει!

Το δίδυμο που …σκοτώνει!

0
apollon_vati
Dodekanisos

Πατώντας το …γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Καλυθιών επικράτησε με 2 – 0 επί του Διαγόρα Βατίου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο όπου παίχθηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου, οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους στην επανάληψη και «σφράγισαν» το «τρίποντο». Τα δυο …δυνατά του χαρτιά, ο Μαυρομούστακος με τον Αρχοντούλη, ήταν οι παίκτες που πέτυχαν και τα δυο τέρματα της ομάδας και της έδωσαν την ευκαιρία να πάει στους 19 βαθμούς. Το συγκεκριμένο δίδυμο είναι αυτό που ουσιαστικά έκανε την διαφορά.
Στο 29’ ο Αρχοντούλης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και ο Μαυρομούστακος με προβολή έκανε το 1 – 0. Στο 67’ ο Αρχοντούλης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2 – 0)
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Αντωνά (Σάββενας, Αυγερινού)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας, Μαυρομούστακος, Σαββούλης. Φυλακούρης, Κυριαζής Γιώργος, Μουτσοντέμι, Βιτσέντζος, Κίτσος, Μυριαζής Μιχάλης (61’ Σταυρής), Αλάχούζος (58’ Συμεωνίδης), Αρχοντούλης (70’ λ.τ. Δημητράς)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Κορκίδας, Γεωργαλλής, Μέντος (80’ λ.τ. Ζωάννου), Σάββενας, Λαμπριανός (46’ Μοσκιού), Κανάρης, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος (84’ Χειμωνέττος), Παπουρδάνος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments