Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Κολοσσιαία» νίκη

«Κολοσσιαία» νίκη

6
dimilia_kolossos
Dodekanisos

Της Μαρίας Κολεζάκη

Νίκη «χρυσάφι» πέτυχε ο Κολοσσός Κάστρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις Φάνες επικρατώντας με σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι το οποίο κράτησε το σασπένς μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Στην ουσία το γκολ που επετεύχθη στο 50′ λεπτό από τη “χρυσή¨ αλλαγή των φιλοξενούμενων, Ραφτόπουλο σε πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής του αγώνα Χρήστος Κασιώτης ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι χαρίζοντας τρείς βαθμούς τους Ροδίτες και βύθισε παράλληλα και άλλο τον γηπεδούχο Ατρόμητο.
Από το πρώτο μόλις λεπτό το παιχνίδι είχε ρυθμό παρόλο που χρειάστηκε να περάσουν τριάντα ολόκληρα λεπτά για να δημιουργηθεί φάση μπροστά στις δύο εστίες ενδεικτικό της καλής αμυντικής λειτουργίας και των δύο ομάδων. Μετά το 1-0 ωστόσο το παιχνίδι άνοιξε και οι γηπεδούχοι πρέσαραν στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Με το καλημέρα της έναρξης της επανάληψης η εκτέλεση πέναλτι του Ραφτόπουλου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ρόδου και παρότι ο Ατρόμητος προσπάθησε, (ειδικά προς το τέλος του αγώνα)  και παρότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στα τελευταία δύο λεπτά λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τριπολίτη δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι κάνοντας αλλαγή του βασικού τερματοφύλακα Τσιροδήμου, που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα,  γιατί καθυστέρησε επειδή είχε πάει σε άλλο γήπεδο από το προγραμματισμένο!!!
Φάσεις και γκολ
29′ Ο Μαννάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Αγγελάκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.
30′ Ο Μαννάκης σούταρε έξω από την περιοχή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε αλλά δεν μπόρεσε να προλάβει τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στο βάθος της εστίας του, 0-1.
32′ Σε αντεπίθεση του Κολοσσού ο Μαννάκης πήρε τη μπάλα από πίσω και με μια προσωπική του επέλαση τρύπησε την άμυνα στέλνοντας τη μπάλα στον κενό χώρο, ο επερχόμενος Αγγελάκης πλάσαρε στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
36′ Ο Κουφαλάκης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Γιορδαμνής από κοντά με κεφαλιά προσπάθησε να στεφθεί σκόρερ, ωστόσο η μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή απομακρύνθηκε από αντίπαλους αμυντικούς.
44′ Σε γέμισμα από δεξιά ο Λολάκης έπεσε και προβάλλοντας το πόδι του νίκησε από κοντά τον Καρπαθάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1.
50′ Σε ανατροπή του Ραφτόπουλου μέσα στην περιοχή ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, 1-2.
56′ Ο Ζουρούδης με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.
65′ Ο Μαννάκης έβγαλε μια μπροστινή πάσα στον Αγγελάκη, ο δεύτερος προσπάθησε να γεμίσει μέσα στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή απομάκρυναν τον κίνδυνο οι αμυντικοί του Ατρόμητου.
66′ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Γουμαρά αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατέβασε «ρολά» κρατώντας το σκορ για την ομάδα του.
82′ Ο Τριπολίτης με ένα γυριστό σουτ στην κίνηση από τη γωνία της μεγάλης περιοχής δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιροδήμο.
Καλή η διαιτησία του Χρήστου Κασιώτη και των βοηθών του Καραγιάννη και Κοσκινά, αν και οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το εις βάρος τους πέναλτι.
Ατρόμητος: Διακοδημητρίου(46΄Τσιροδήμος), Παστός, Αρφαράς, Γουμαράς, Γιορδαμνής, Θυριάκης Ν., Παρτσακούλης (70′ Πετράς), Πάλλας, Ζουρούδης, Κουφαλάκης, Λολάκης (65′ Χατζηδιάκου).
Κολοσσός Κάστρου: Καρπαθάκης, Σαββίδης, Χατζηκαλημέρης, Έλληνας, Τριπολίτης, Αγγελάκης, Πλαγγέντης, Κώστας(88′ Κυριακάκης), Μαννάκης Λ., Δραγάτης (46′ Μαννάκης), Χατζησεβαστός(46′ Ραφτόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/atromitos_kolossos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dimulianos
Dimulianos
11 years ago

Poia Kalh diaithsia kurioi. Eiste sthmenoi kai eseis kai o kollhtos sas o Kasiwths…..Gelase kai o ka8e pikramenos me to penaltu

prof
prof
11 years ago

kane niaou re dimiliane pou itheles na mas kerdiseis kiolas..diladi ti eprepe?na tou spasei ta podia gia na einai penalti?me deka paiktes mas afise kai milas kiolas?

Dimulianos
Dimulianos
11 years ago

nai re file swsta….pws kai den tou spase kana podi o alhths…mexri to kastro akoustike h klotsia….kai nai swsta afou epaizes me 10 apo gia 8 lepta pws kai den se kerdisa….Ena den katalabes. ME THN OMADA POU EXEIS MONO ME SPRWKSIMO MPOREIS NA ANEBEIS

123456
123456
11 years ago

Ο κολοσσός πάτησε πιο γερά στο γήπεδο και δίκαια πήρε τη νίκη.Συμφωνώ για την κακή διαιτησία(εκατέρωθεν) αλλά πιο πολύ λυπάμαι το καημένο μας το ποδόσφαιρο διότι το παρακολουθούν και το δοιηκούν ΖΑΒΛΑΚΕΣ, οι οποίοι δεν ξέρουν καν τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ

123456
123456
11 years ago

*διοικούν

psyxaki
psyxaki
11 years ago

και πεναλτυ ηταν και καρτα αλλα οπωσ και να εχει ο κολοσσος ηταν καλυτερος και πηρε την νικη και αν ανεβει ειναι απο τισ λιγεσ ομαδεσ που το αξιζουν σαν καθαρο σωματειο και χωρις λαμογιες οπου ουκ λιγες γινονται στην β κατηγορια!!