Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Tips για κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας το αγαπημένο μέρος του σπιτιού σας

Tips για κάνετε την κρεβατοκάμαρα σας το αγαπημένο μέρος του σπιτιού σας

0
Dodekanisos

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί ένα από τα πιο βασικά δωμάτια του σπιτιού. Είναι το δωμάτιο που επιλέγουμε για να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Έτσι είναι σημαντικό αυτός ο χώρος να είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ούτως ώστε να συμβάλλει στην ηρεμία που τόσο αναζητάμε. Ένα δωμάτιο το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τους σκοπούς σας, θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί ούτως ώστε να γίνει πρακτικό και ζεστό.

Όταν ο χώρος του υπνοδωματίου περιέχει πολλά πράγματα όπως βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού, είναι ακατάστατο και δεν σας αρέσει η διακόσμηση του το αίσθημά που θα σας αποπνέει θα είναι δυσάρεστο. Αντίθετα αν ένα δωμάτιο είναι επιπλωμένο με τα κατάλληλα στοιχεία, είναι τακτοποιημένο και καθαρό, και σας αρέσει αισθητικά τότε θα είναι ένας χώρος που θα χαίρεστε να βρίσκεστε.

Ξεκινήστε λοιπόν και αδειάστε το δωμάτιο σας από όλα τα περιττά πράγματα που καταλαμβάνουν χώρο. Σίγουρα θα έχετε αποθηκευμένα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον ή ακόμα και που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν κανέναν λόγο να βρίσκονται πλέον στο δωμάτιο σας. 

Αφού λοιπόν αποφορτίσετε το δωμάτιο σας από αυτά και μείνει διαθέσιμος χώρος είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την διακόσμηση σας. Αποφασίστε αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα στους τοίχους. Σίγουρα ένα φρεσκάρισμα ή αλλαγή του χρώματος θα είναι μια κίνηση που θα ανανεώσει το δωμάτιο σας. Πραγματοποιώντας μια ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιο σας, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε υπέρογκα ποσά για να αντικαταστήσετε όλα τα έπιπλα.

Αντίθετα μπορείτε με λίγα μόλις χρήματα να ανανεώσετε τα έπιπλα σας και να κάνετε να φαίνονται σαν καινούργια, απλά βάφοντας τα. Έχοντας λοιπόν ένα υπνοδωμάτιο με την σωστή επίπλωση και χρώματα, το μόνο που μένει είναι η διακόσμηση του. Ένα υπνοδωμάτιο δεν θέλει πολλά για να γίνει ένα cozyσημείο που θα καταφεύγετε για χαλάρωση. Στρώστε φρεσκοπλυμένα σεντόνια και κλινοσκεπάσματα, τοποθετήστε τα αγαπημένα σας κεριά και είστε σχεδόν έτοιμοι. Προτιμήστε σεντόνια και κλινοσκεπάσματα που είναι σετ ή δένουν αρμονικά μεταξύ τους, αυτό θα δώσει στυλ και ισορροπία στο δωμάτιο σας. Επίσης μια ωραία προσθήκη στο δωμάτιο σας είναι οι καθρέπτες τοίχου ή ολόσωμοι καθρέπτες.

Δίνουν οπτικά την αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου, κάνουν αντανακλώντας το φως του ηλίου, πιο φωτεινό το δωμάτιο και είναι μια ωραία διακοσμητική προσθήκη. Επίσης ένας καθρέπτης τοίχου με ένα έπιπλο μπορεί να γίνει η δική σας προσωπική γωνιά για να ετοιμάζεστε. Ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια στο κομοδίνο σας ή το μπουντουάρ σας είναι πάντα καλοδεχούμενο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments