Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Την Τρίτη το «Παναγιώτης Βακόνδιος»

Την Τρίτη το «Παναγιώτης Βακόνδιος»

15
afisa vakondios
Dodekanisos

Την προσεχή Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014, ημέρα της επετείου της Εθνικής μας εορτής, ο Γ.Σ. Διαγόρας διοργανώνει στο κλειστό του Γυμναστήριο (Τέντα) μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ! Φέρει το όνομα «Παναγιώτης Βακόνδιος» και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του παίκτη, προπονητή βόλεϊ του Συλλόγου Παναγιώτη Βακόνδιου. Συνδιοργανώτρια είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος διοργάνωνε στη μνήμη του έναν αγώνα παλαιμάχων παικτών (αντίπαλοι και συμπαίκτες του αείμνηστου), κάτι που θα γίνει και φέτος, πλαισιωμένο όμως και με άλλες εκδηλώσεις του βόλεϊ στις οποίες θα λάβουν μέρος και αθλητές μικρής ηλικίας. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν αγώνες μίνι βόλεϊ και παράλληλες εκδηλώσεις (ζωγραφική, παιχνίδια με μπάλες κτλ) για παιδιά από 6 έως 12 ετών. Θα διεξαχθεί παιχνίδι Μικτών ομάδων Κορασίδων, ενώ θα γίνει προσπάθεια να καταρριφθεί το ρεκόρ του αγώνα με 150 παίκτες από τη μία πλευρά του γηπέδου και 150 από την άλλη. Στην προσπάθεια μπορούν να πάρουν μέρος όσοι μικροί-μεγάλοι θα βρίσκονται στο χώρο του γηπέδου. Θα ακολουθήσει και ο αγώνας των παλαιμάχων, συνθέτοντας έτσι μια όμορφη γιορτή της πετοσφαίρισης.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά προκειμένου να έρθουν κοντά και να γνωρίσουν το βόλεϊ. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για συμμετοχή παιδιών από τα Απόλλωνα και τον Αρχάγγελο!
Το πρόγραμμα της γιορτής:
-4μμ.-5.30μ.μ.: Μίνι Βόλει (παράλληλες δραστηριότητες-παιχνίδια)
-5.30μ.μ.: Προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ περισσοτέρων παικτών στον αγωνιστικό χώρο
-6μ.μ.: Παιχνίδι Μικτών ομάδων Κορασίδων
-7μ.μ.: Διαγωνισμός σερβίς
-7.30μ.μ.-9μ.μ.: Αγώνας παλαιμάχων παικτών
-Xoρηγός της εκδήλωσης είναι τα Υπερμάρκετ Σπανός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stiletto
stiletto
10 years ago

Ολόκληρος Διαγόρας, θέλει συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για να τιμήσει τον Π.Βακόντιο (και όχι Βακόνδιο);

Ψηφαλάκια στην μνήμη του;
Ντροπή σας.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
10 years ago

den einai mono i ethniki giorti alla kai ta 109 xronia tou istorikou ekeini tin mera

VOLLEY
VOLLEY
10 years ago

Οσο κακος και να γινεις (stiletto )κανεναν δεν επηρεαζεις. Θεση στο βολλευ και στον ΔΙΑΓΟΡΑ δεν υπαρχει ουτε για σενα ουτε και για τους φιλους και ομοιους σου .Οσο και να προσπαθεις να μειωσεις τις προσπαθειες που γινονται ( και ειναι πολλες) δεν το καταφερνεις.Εισαι @@@@@@@!!!

VOLLEY
VOLLEY
10 years ago

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ !ΟΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !

Αγγελική Βακόντιου
Αγγελική Βακόντιου
10 years ago

Πραγματικά, τα θερρμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για όποιον έφτιαξε τα αφισάκια για το ” event ” σας. Είστε τραγικοί για να μην πω κάτι χειρότερο. Λέτε ότι τιμάτε έναν άνθρωπο με τη διοργάνωσή σας που ούτε το επώνυμό του δεν ξέρετε να γράψετε σωστά. Αυτό λέει πολλά. Και όποιος θέλει να μου σχολιάσει κάτι ας μου μιλήσει επώνυμα.

Boni Agathi
Boni Agathi
10 years ago

ότι και να πεις δίκιο έχεις κούκλα μου…

ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΗΣ
10 years ago

kyria aggeliki ena orhtografiko lathos pou mporei na ofeilete kai sto magazi pou ftiaxtike den einai anafora gia na kraxeis!!TOULAXISTON SAN DIAGORAS TON TIMAME TON KYRIO PANAGIOTI KAI THA TO KANOUME PANTOTE

Αγγελική Βακόντιου
Αγγελική Βακόντιου
10 years ago

Όταν πρόκειται ένας σύλλογος γνωστός σε όλη τη Ρόδο να αποδώσει δημόσια φόρο τιμής σε κάποιον, πρέπει να ελέγχει τι τυπώνεται και αν υπάρχει τυπογραφικό λάθος να μη δημοσιεύεται, γιατί τότε μιλάμε για άλλο άτομο. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ είναι να αποσύρει τις αφίσες και να ζητήσει συγγνώμη για το τυπογραφικό λάθος, αντί να δικαιολογείται.

Βόλεϊ
Βόλεϊ
10 years ago

Κ. Αγγελικη, υποθέτω ότι είστε συγγενείς με τον κ. Παναγιώτη…
Θα ήθελα να σας πω ότι τον είχα αρκετά χρόνια προπονητή μου και θα τον τιμήσω σε αυτο το event. Δεν ξέρω αν θα μετριάσει τον θυμό σας αυτο που θα πω, αλλα σε πολλούς απο μας που τον γνωρίσαμε δεν θα σκεφτόμαστε αν το επίθετο του γράφεται έτσι ή αλλιώς… Αλλα θα σκεφτόμαστε τις πάσες του, τις κινήσεις του, αυτά που μας δίδαξε… Να είστε σίγουρη, ότι λάθος και να έγινε εμεις θα σκεφτόμαστε τον σωστο άνθρωπο…

Άρις
Άρις
10 years ago

Η κα Ζαρπαθάκη και ο κος Σκανός είναι υπεύθυνοι.
Ουπς κι άλλο τυπογραφικό λάθος.
Αγαπητή Αγγελική, έχεις απόλυτο δίκιο, ό,τι και να πεις.
Θα μπορούσαν το ρεκόρ συμμετοχής (πελάτες) να το έκαναν άλλη μέρα.
Αλλά μάλλον δεν έχουν, ούτε όσιο ούτε ιερό.
Εκμεταλλεύτηκαν οι παραπάνω την μνήμη του.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΩ σε αυτό το τσίρκο.

VOLLEY
VOLLEY
10 years ago

Aγαπητέ Αρη αν γνώριζες τον Βακόντιο θα ήξερες οτι στόχος και όραμα του ήταν να βλέπει την ¨τέντα ¨ γεμάτη παιδιά που να παίζουν βολλευ! Ολα τα άλλα που γράφεις για εκμετάλευση κλπ είναι ανάξια σχολιασμού!

Αγγελική Βακόντιου
Αγγελική Βακόντιου
10 years ago

Επιτρέψτε μου ως κόρη του,κύριε σχολιαστή VOLLEY, να σας ενημερώσω ότι το όραμά του ήταν να βλέπει γεμάτο γήπεδο με παιδιά να παίζουν βόλεϋ και όχι να ζωγραφίζουν ή να παίζουν με μπάλες, όπως αναφέρατε στο πρόγραμμά σας. Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω και λήγει εδώ το θέμα ότι η οικογένεια του Παναγιώτη Βακόντιου ζήτησε επίσημα να αφαιρεθεί το όνομά του από τον τίτλο της διοργάνωσης του ΔΙΑΓΟΡΑ, καθώς θεωρεί ότι το ”ύφος” της εκδήλωσης προσβάλλει τον άνθρωπο και τη μνήμη του. Αύριο θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από τον τύπο της Ρόδου για τους λόγους αυτής της κίνησης. Η οικογένεια του Παναγιώτη Βακόντιου.

Geo
Geo
10 years ago

Ολοι βγάλαμε τα συμπεράσματα μας ! ΄Οσοι μάθαμε βόλλευ από τον Βακόντιο ( και είμαστε πολλοί σε όλα τα σωματεία βόλλευ της Ρόδου ) θα είμαστε αύριο στην τέντα !

ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
10 years ago

Και όσοι υπήρξαμε “αντίπαλοι” θα πάμε στην τέντα.Και ας μην φέρει το όνομα του Βακόντιου ο αγώνας παλαιμάχων, όπως κάθε χρόνο εμείς θα παίξουμε γι αυτόν.!!!

EΜMΑΝOYHΛ
EΜMΑΝOYHΛ
10 years ago

Αγαπητή Αγγελική αν και δεν σε γνωρίζω πραγματικά λυπάμαι που στεναχωρήθηκες αλλά θεωρώ ότι η πρόθεση του σωματείου ΔΙΑΓΟΡΑ ηταν αγνή. Ως προπονητής -αν σε ενδιαφέρει-θα ήθελα να σου πω ότι για να ξεκινήσει ένα παιδί 6 ετών να μάθει βόλει θα παίξει πρώτα πολλά ¨παιχνίδια ¨με μπάλες. Δεν βρίσκω κάτι στην ΓΙΟΡΤΗ ΒΟΛΕΙ που ανακοίνωσε ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ που να αντιτίθεται στο όραμα όπως το αναφέρεις παραπάνω του αείμνηστου πατέρα σου αθλητή προπονητή βόλει του ΔΙΑΓΟΡΑ και όχι μόνο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΚΟΝΤΙΟΥ.Ειναι ολόκληρη αφιερωμένη στο βόλει δίνοντας έμφαση στις ηλικίες ανάπτυξης και στον αγώνα παλαιμάχων.