Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θα συνεχίσουμε με συνέπεια…»

«Θα συνεχίσουμε με συνέπεια…»

2
4
Dodekanisos

Από το σωματείο του Αγίου Λουκά Αφάντου, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του σωματείου με αφορμή την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας περιόδου 2013 – 2014, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν για την επίτευξη των στόχων της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε. Η ομάδα μας στην τρίτη χρονιά από την ίδρυση της και στην δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, κατάφερε πολύ νωρίς να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία διεκδικώντας ακόμα και τη συμμετοχή της στα play off. Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους οι οποίοι ήταν δίπλα στην ομάδα μας και στη στήριξαν με την παρουσία τους σε κάθε αγώνα, καθώς επίσης και τους χορηγούς που βοήθησαν και στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια μας. Επιπλέον θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διαιτητές οι οποίοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Τέλος συγχαίρει τη νέα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΣΔ και της εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της. Η διοίκηση του σωματείου ΑΘΛΕΤΙΚΟ – Π.Σ.Α. ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ με συνέπεια θα συνεχίσει την προσπάθεια της για τη διαμόρφωση των απαραίτητων συνθηκών και προϋποθέσεων, χτίζοντας στο άμεσο μέλλον τις βάσεις για τη δημιουργία μιας οργανωμένης και ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αθλήματος του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
10 years ago

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ [ΞΕΝΟΥΣ] ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ, ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΟΣ!!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!!!ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!!…………..

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
10 years ago

ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!!!!!ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΟΥΝΕ……….