Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Την Τρίτη η παρουσίαση του Ρόδος ΚΑΠ 2023

Την Τρίτη η παρουσίαση του Ρόδος ΚΑΠ 2023

0
Dodekanisos

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η βοήθεια των Μαρινών Κω και Ρόδου στη διεξαγωγή του διεθνούς αγώνα Ρόδος Καπ 2023, που συνδιοργανώνουν από 23 έως 28 Ιουλίου 2023, ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πέρα από την ασφάλεια των σκαφών και των ιστιοπλόων, οι δυο Μαρίνες προσφέρουν, σαν χορηγία, υπηρεσίες, όπως η φιλοξενία, το νερό, το ρεύμα, το ίντερνετ, το τηλεοπτικό σήμα και τους χώρους υγιεινής.

Επίσης, στις Μαρίνες θα φιλοξενηθούν, οι τελετές έναρξης (Κω) και λήξης (Ρόδος) του 26ου Ρόδος Καπ.
Τόσο η διοίκηση του ΑΣΙΑΘ Ρόδου, όσο και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αναφέρονται σε μια άρτια συνεργασία αρκετών χρόνων, που ενισχύει τα μέγιστα στην επιτυχία του διεθνούς αγώνα.
Επίσης, χορηγοί, είναι, ο Δήμος Ρόδου, η ΔΕΡΜΑΕ και ο ΔΟΠΑΡ.
Υποστηρικτές είναι, οι Δήμοι Κω, Νισύρου, Καλύμνου και Σύμης, η ΔΕΡΜΑΕ, τα Λιμενικά Ταμεία Κω και Νοτίου Δωδεκανήσου, όπως και το ΕΒΕΔ. Ακόμη, οι εταιρείες “Kalymna Yachting Club”, “vmgshop.co”, “ktima akrani”, “costa lindia hotels” και «psarompas maritime services».

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στις 13:00 στα γραφεία του ΑΣΙΑΘ Ρόδου (Κλαυδίου Πέππερ 14) στην περιοχή Ζέφυρος, θα γίνει την προσεχή Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 η παρουσίαση του Ρόδος Καπ 2023. Ο αγώνας θα εκκινήσει από την Κω και θα τερματίσει στη Ρόδο από τις 23 έως τις 28 Ιουλίου, με ενδιάμεσους σταθμούς τα νησιά Κάλυμνος, Νίσυρος και Σύμη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments