Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Την “συνέτριψε” ο Ηρακλής!

Την “συνέτριψε” ο Ηρακλής!

0
Dodekanisos

Σαρωτική  νίκη με σκορ  5-1     , πήρε ο   Ηρακλής Μαριτσών  ,  που  επικράτησε της Δόξας Καρδάμαινας   ,σε ένα παιχνίδι  που έγινε στο γήπεδο της Καρδάμαινας, στα πλαίσια της Α1 κατηγορίας  Δωδεκανήσου.

Ο Ηράκλης ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα  από τους «διώκτες»του.Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν άφησε τα περιθώρια στη Δόξα να κάνει το παιχνίδι που θα ήθελε.   Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο μέρος,στο οποίο η ομάδα της Κω δεν μπόρεσε να βρεί το χώρο για να να πετύχει κάποιο γκόλ.

Η ομάδα του Ηρακλή μπήκε καλύτερα στο ματς και λίγα λεπτά μετα την έναρξη,στο   11’   έγινε το 1-0 από τον Θαρρενό με κοντινό σουτ .Λίγα λεπτά αργότερα,  συγκεκριμένα στο  14’, ο Χατζηαντωνίου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1,πετυχαίνοντας την ισοφάριση. Στο 36’ ο Λυριστής,με ένα εκπληκτικό συρτό σουτ ,διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του(2-1).Το 3-1 έγινε από τον Κούρο στο 46′,όταν μετά από μεγάλο λάθος της άμυνας της Δόξας,το κοντινό του σούτ κατέληξε στα δίχτυα.Η Δόξα δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι στο 58’ ο Φεκεσάκης,έκανε με κοντινό πλασέ το 4-1 για την ομάδα των Μαριτσών.  Το  τελικό  5-1 διαμόρφωσε με δυνατό σουτ στο 84’ ο Βασιλλώτος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ωραιόπουλος.

Oι συνθέσεις:
ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Αποστολάτος (46′ Κάτση), Παντελής (64′ Χαντακάρος), Κουρζής Α., Χατζηπαναγιώτης, Πης Γ. , Λαμάι, Τάλλαρος, Χατζηαντωνίου, Κόκκαλης (84′ Πης Β.), Μαύρος (74′ Οικονόμου)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χειμωνέττος (48′ λ.τ Σκυλλάς), Παπακωνσταντής, Φελεγκάκης (15′ λ.τ Σιαμαντούρας), Παπαδημήτρης, Μπάρτζος, Μπιλιάς, Φελεσάκης, Λυριστής Μ., Κούρος (70′ Τσαλώλης), Θαρρενός, Λυριστής Θ. (64′ Βασιλλώτος).

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments