Αρχική Εφηβικό “Καθάρισε” στην επανάληψη η Ρόδος

“Καθάρισε” στην επανάληψη η Ρόδος

0
Dodekanisos

Διπλασίασε τις νίκες της στο Εφηβικό πρωτάθλημα η Ρόδος. Τα παιδιά του Παναγιώτη Μπεκιάρη επικράτησαν σήμερα με 3 – 1 του Απόλλωνα Καλυθιών σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους όμως να κατορθώνουν να ανοίγουν το σκορ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση. Μετά από χτύπημα κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα των “πρασίνων”, ο Καβουσνάκης με κοντινό σουτ έκανε το 0 – 1.

Η Ρόδος ανέβασε στροφές στην επανάληψη και “καθάρισε” τον αγώνα. Σο 56′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Κάππος κάνοντας το 1 – 1. Πριν την εκτέλεση αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Καβουσανάκης για εξύβριση.

Στο 60′ μετά από σουτ προς την εστία, παίκτης του Απόλλωνα σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι του πάνω στη γραμμή του τέρματος. Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι όχι όμως και την κόκκινη κάρτα ως όφειλε στο παιχνίδι των φιλοξενούμενων (έδειξε κίτρινη). Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Κάππος και πάλι για να γίνει έτσι το 2 – 1.

Στο 63′ και μετά από αντεπίθεση, ο Πόλο με ωραίο συρτό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Διαιτήτευσε ο Ντάκο (Δημητριάδης, Καραγκιόζης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Κλαδάς, Ζανέττος, Ορφανός, Σαλπιγγίδης, Αμπελάς, Κάππος, Σκούρας, Τσούρτσι, Καντής, Πόλο (Έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Κιουπάκης, Κωσταδήμας, Λεντής, Γκίνος και Κωτιάδης)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ορφανός, Χύσα, Τσόρια, Καβουσανάκης, Νερατζάκης, Γρηγορίου, Καμπούρης, Σαββούλης, Δούης, Ίντριζι, Περιστερόπουλος Ορφέας (Έπαιξαν και οι Περιστερόπουλος Αλκίνοος, Κασταμούλας Μαρδώνιος, Κασταμούλας Χάρης, Ντένας και Σπαχίου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments