Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Xτύπημα με Σουάνη στο 95′

Xτύπημα με Σουάνη στο 95′

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα γκολ του Δημήτρη Σουάνη στην εκπνοή του παιχνιδιού, ο Διαγόρας επικράτησε της Προοδευτικής με σκορ 1-0 και ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανέρυθροι” ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους “βυσσινί”.  Πρώτη καλή στιγμή για τον Διαγόρα στο 12′ με το σουτ του Σιλιγαρδάκη να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Στο 27′ λάθος του Βελίνη, ο Καλαϊτζίδης πήρε την μπάλα έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε αουτ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Βελίνης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαντίκου. Στην επανάληψη η ομάδα της Προοδευτικής μπήκε πιο δυνατά και κέρδισε τον χώρο του κέντρου. Πάντως στο 55′ ο Διαγόρας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από την σέντρα του Βελίνη, ο πολύ καλός Γεωργίου πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 59′  η Προοδευτική λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα. Σέντρα από τα αριστερά, ο Καννελόπουλος βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και με πλασέ στην κίνηση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου. Η Προοδευτική συνέχισε να πιέζει και στο 63′ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Καννελόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, το σουτ όμως κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 69′ ο Λάμπρου έκανε την σέντρα προς τον Γιόνδη, ο υψηλόσωμος επιθετικός του Διαγόρα πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στα χέρια του Μπαντίκου. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καννελόπουλος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Στεφανάκος πραγματοποίησε πολύ μεγάλη επέμβαση. Οι “βυσσινοί” έχασαν ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 87′ με τον Καννελόπουλο να απειλεί με σουτ από μακρινή απόσταση. Στο 95′ ήρθε η μεγάλη λύτρωση για τον Διαγόρα. Η μπάλα μετά από εκτέλεση φαουλ βρέθηκε στην περιοχή, ο Ρούνιτς που είχε περάσει πριν ένα λεπτό στο παιχνίδι πήρε την κεφαλιά προς το δεύτερο δοκάρι, και ο αμαρκάριστος Σουάνης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το φίλμ του αγώνα:

12′ Σουτ του Σιλιγαρδάκη αουτ.

27′ Λάθος του Βελίνη, σουτ του Καλαϊτζίδη αουτ.

45′ Χαμένο τετ-α-τετ από τον Βελίνη.

55′ Σέντρα του Βελίνη, κεφαλιά του Γεωργιού πάνω από τα δοκάρια.

59′ Σέντρα από τα αριστερά, ο Καννελόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

63′ Ο πολύ καλός Καννελόπουλος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

69′ Σέντρα του Λάμπρου, κεφαλιά του Γιόνδη στα χέρια του Μπαντίκου.

70′ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Καννελόπουλου, εντυπωσιακή επέμβαση του Στεφανάκου.

95′ Γέμισμα στην περιοχή, ο Ρούνιτς πήρε την κεφαλιά και ο Σουάνης από κοντά άνοιξε το σκορ 1-0.

Συνθέσεις:

Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Λάμπρου, Ευαγγελιδάκης, Βασιλείου, Προβατίδης, Βελέτης, Σιλιγαρδάκης, Σκάρος (51′ Ούγκο), Γεωργίου (82′ Χειμωνέτος), Βελίνης (62′ Σουάνης), Γιόνδης (94′ Ρούνιτς).

Προοδευτική (Λουκάς Καραδήμος): Mπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαϊτζίδης (91′ Κύρκος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Δελαβέρης (75′ Χρήστου), Μπέλερης, Κουρουικίδης (75′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Καννελόπουλος (93′ Πέππας).

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments