Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Θριαμβευτική πρόκριση του ΤΕΕ!

Θριαμβευτική πρόκριση του ΤΕΕ!

0
tee
Dodekanisos

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ πέτυχε το ΤΕΕ που επικράτησε σήμερα στο Βενετόκλειο του G8 Security Πειρατικό με 67 – 50! Η ομάδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου ξεπέρασε τον εαυτό της και καθοδηγούμενη μαεστρικά από τον Γιώργο Μαρουλλάκη αλλά και τον απίστευτο αλτρουισμό των παικτών της, πανηγύρισε δίκαια την μια θέση στον τελικό. Οι Πειρατές ξεκίνησαν με καλύτερη διάθεση και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού ενώ οι «μηχανικοί» προσπαθούσαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ και αυτό ήταν το μυστικό τους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 13’ οι Πειρατές προηγήθηκαν μέχρι και δέκα πόντους (23 – 13) χάρις στην ευστοχία του Αντωνίου έξω από τα 6.75μ. Το ημίχρονο έληξε 31 – 27 υπέρ των Πειρατών (τυπικά γηπεδούχοι). Στη συνέχεια έγιναν μάχες σώμα με σώμα με το ΤΕΕ να βρίσκει πατήματα και ρυθμό αλλά και λύσεις με αποτέλεσμα από το 37 – 29 του 23’ να φθάσουμε στο 37 – 50 36’’ δευτερόλεπτα πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Έγινε δηλαδή ένα σερί υπέρ του ΤΕΕ 21 – 0. Το δεκάλεπτο έκλεισε 38 – 51 με επί μέρους σκορ 7 – 24. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Πειρατικό δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι και αυτό διότι το ΤΕΕ στάθηκε καλά σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και επικράτησε δίκαια πανηγυρίζοντας έξαλλα στο τέλος του παιχνιδιού και ικανοποιώντας τους φιλάθλους που πήγαν να τους δουν.
Τα δεκάλεπτα: 19 – 10, 31 – 27 (ημίχρονο), 38 – 51, 50 – 67
Διαιτήτευσαν οι κ. Φάκαρος και Καταβαίνης οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά
ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ (Μισσού): Τσάρας, Φάντης, Μουκέντι 8 (1), Μανωλάκος, Ρήγας 1, Ξυπολιάς 2, Τσιτσούλας 12 (1), Αντωνίου 16 (5), Τσέρκης 9, Καραγιάννης 2
ΤΕΕ (Γ. Μαρουλλάκης): Καμπουράκης 16 (2), Ζέρβας 7, Μαυρονικόλας, Καραβοκυρός 11 (1), Σ. Μαρουλλάκης 2, Ι. Μαρουλλάκης 12 (2), Ν. Γιωτόπουλος, Δ. Γιωτόπουλος 16, Λάκουρας, Λυμπέρης 3 (1)

Γιάννης Αρφαράς

tee grilisΣτην δεύτερη φωτογραφία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Δωδεκανήσου Ιάκωβος Γρύλλης (μέσο) μαζί με τον Ανδρέα Γιαννακόπουλο (δεξιά) υψηλόβαθμο στέλεχος στην Πολεοδομία του Δήμου Ρόδου και τον Ευγένιο Κασσανή, δημοτικό σύμβουλο της περιοχής μας. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments