Αρχική Ροδίων Άθλησις 1o Πανδωδεκανησιακό τουρνουά beach volley

1o Πανδωδεκανησιακό τουρνουά beach volley

0
beach afisa
Dodekanisos

To 1o Πανδωδεκανησιακό τουρνουά beach volley κατηγορίας ανδρών – γυναικών θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 1 – 2 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Σχετικό είναι και το δελτίο τύπου που εκδόθηκε:
«Σας προσκαλούμε στο 1ο Πανδωδεκανησιακό Τουρνουά Beach Volley 2015 κατηγορίας ανδρών-γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου 2015 στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα».
Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων είναι μέχρι την Παρασκευή 31/7/2015 και ώρα 20:00. Για να λάβετε μέρος ή για επιπλέον πληροφορίες, απευθυνθείτε στην γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» στο τηλέφωνο 2241001400 εσωτ. 8 ή στο 6944416434.
Με την συμμετοχή κάθε ομάδας, οι παίκτες θα λάβουν και τις αντίστοιχες εμφανίσεις του τουρνουά, που θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Μετά την λήξη του τουρνουά θα απονεμηθούν έπαθλα και δώρα στους νικητές, καθώς και αναμνηστικά μετάλλια στις πρώτες ομάδες.
Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, την συνεργασία των φορέων ΔΟΠΑΡ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και των αθλητικών σωματείων «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», «Γ.Σ. Διαγόρας» και «ΡΣΦΠ Τελχίνις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments