Αρχική Αθλητικά νέα Θεοδοσίου: «Μεγάλη τιμή για μένα η θέση στον Α.Σ. Τήλος»

Θεοδοσίου: «Μεγάλη τιμή για μένα η θέση στον Α.Σ. Τήλος»

0
theodosiou vasilis
Dodekanisos

Η αποδοχή και η ανάληψη των καθηκόντων του Τεχνικού Διευθυντή από τον Βασίλη Θεοδοσίου, σίγουρα δείχνει την αλλαγή λειτουργίας του σωματείου σε βάθος χρόνου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι  ντόπιοι και εκείνοι που δεν κατάγονται από την Τήλο, λειτουργούν  με δεδομένη την αγάπη και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνουν για να την διατηρούν ενεργή και ζωντανή.Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα η κοντά της.

Ένας από αυτούς είναι και ο παλαίμαχος διαιτητής Βασίλης Θεοδοσίου, ο οποίος θα στηρίξει για ακόμη μια φορά την ομάδα και θα συμβάλλει στις προσπάθειες που γίνονται στην Τήλο αλλά  από άλλη θέση πλέον.

Συναντηθήκαμε μαζί του και τον  ρωτήσαμε πως αισθάνεται για την πρόταση που του έγινε και για την ενεργή του πάλι ανάμειξη του στον Α.Σ. Τήλος.

«Καταρχήν να δηλώσω ότι είναι μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου αυτή η πρόταση που μου έγινε από τα παιδιά και να αναλάβω την θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Με τον Α.Σ. Τήλος έχω ζήσει υπέροχες αξέχαστες στιγμές.

Η αγαπημένη μας ομάδα, κρατάει ζωντανό το νησί μας και βέβαια οι θυσίες που έχουν γίνει από όλους για να διατηρηθεί ενεργή από την ημέρα της ίδρυσης της, είναι πολύ μεγάλες και βέβαια έχουν γίνει με χαρά από όλους.

Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος από την πρόταση που μου έγινε και δεν χρειάστηκε καθόλου να το σκεφτώ για να την αποδεχτώ. Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα, η οποία μόνο χαρές σου έχει προσφέρει, δεν χρειάζεται να σκεφτείς τίποτα άλλο. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και μαζί με τα παιδιά να ήμαστε πάλι παρόντες στα πρωταθλήματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments