Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Θέλουμε τα μεγάλα διπλά!»

«Θέλουμε τα μεγάλα διπλά!»

0
mixos dilosis
Dodekanisos

Την άποψη ότι ο Ιάλυσος αδικείται από το 1 – 0 εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Μίχος. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μάλιστα ότι ο Ιάλυσος μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου χρειάζεται 7 με 10 βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μπορεί να κοιτάει με αξιώσεις τον τίτλο. Αναλυτικά η δήλωση που έκανε είναι:
«Το 1 – 0 ασφαλώς και αδικεί τον Ιάλυσο. Το δικαιότερο αποτέλεσμα κατά την άποψη μου θα ήταν η ισοπαλία. Δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο μάλιστα είναι και αυτογκολ στην μοναδική φορά ουσιαστικά που ο Εθνικός μπήκε μέσα στην περιοχή μας με αξιώσεις. Ήταν μια στιγμή όπου εμείς ανεβαίναμε πολύ. Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά αντιδράσαμε και βγήκαμε στη συνέχεια μπροστά χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Αυτή η αντίδραση ήταν κάτι θετικό για εμάς. Θετική ήταν και η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου όπου δεν επιτρέψαμε στον Εθνικό να μας απειλήσει καθόλου».
Σχετικά με την υπόθεση τίτλος, ο κ. Μίχος τόνισε:
«Θα πρέπει να κάνουμε άμεσα ορισμένα μεγάλα διπλά για να μπορούμε να κοιτάμε με αξιώσεις τον τίτλο. Θέλουμε μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου από 7 έως 10 βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments