Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ευκλής: Μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ

Ευκλής: Μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ

3
efklis2015
Dodekanisos

Ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 0 – 2, ο Ευκλής Σορωνής κέρδισε μέσα στις Φάνες τον Ακουσίλαο και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έδειξαν μεγάλη επιπολαιότητα στο τελείωμα αρκετών φάσεων με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα μεγαλύτερο σκορ. Αν μάλιστα απέναντι τους ήταν μια άλλη ομάδα, πιο δυνατή, τότε ίσως και να είχαν προβλήματα.
Ο Ευκλής είχε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού την υπεροχή και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές (στο 75’). Εκεί βέβαια παραλίγο να αλλάξουν λίγο οι ισορροπίες όμως και πάλι ο τεχνικός Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και οι παίκτες του το διαχειρίστηκαν πολύ σωστά και δεν τους επηρέασε.
Το σκορ άνοιξε ( 0 – 1) στο 25’ ο Παυλίδης με σουτ (μετά από προσπάθεια του Μπερετούλη). Πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Ευκλής έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα με αποκορύφωμα μια του Μήτρου στο 37’ ο οποίος από πολύ καλό σημείο πλάσαρε άστοχα.
Στο 58΄μετά από προσπάθεια του Μήτρου και πάσα στον Σφυράκη, ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2. Μετά το 75’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις κραυγαλέες ευκαιρίες για να μεγαλώσουν το σκορ (δυο με τον Μήτρου και μια με τον Σφυράκη).
Ξεχώρισαν από τον Ευκλή οι Παυλίδης, Μαντικός και Κορκίδας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης ο οποίος στο 60’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σφυράκη για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΕΥΚΛΗΣ: Μαριέτος, Λαππάκης, Σχοινάκης, Κορκίδας, Σφυράκης, Μαντικός, Κρομμύδας, Γεωργαντάς (93’ Αγγελής), Μήτρου (92’ Διακοδημητρίου), Μπερετούλης (80’ Τομάζος), Παυλίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filathlos
filathlos
8 years ago

1,10 apodosi oti tin perigrafi tou paixnidiou tin edose paragontas tou eukli..

ΣΦΑ
ΣΦΑ
8 years ago

Λοιπόν αυτά που σας λέει κάθε μαλακας πατε και γράφετε άσχετοι .
Ακούστε λοιπόν ο μαλακας ο διαιτητής και καθε διαιτητής που μας παίζει καθε Κυριακή κάνει τα πάντα για να μας κάνει να χάσουμε .
Εμείς είμαστε δίπλα στην ομαδα μας και ας κάνετε τα πάντα για να χάνουμε εσείς μαλακες κοράκια και εσυ μαλακα δημοσιογραφε που γράφεις αυτές τις μαλακιες δεωίχνεται τον κόσμο απο το γήπεδο

akousilaos
akousilaos
8 years ago

a re ampalo xapppppiiii…i analisi paixnidiou se marane!!