Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Θέαμα υψηλού επιπέδου στο Sheraton

Θέαμα υψηλού επιπέδου στο Sheraton

0
Dodekanisos

Με τον Γερμανό πρωταθλητή Simon Rosner να κλέβει για μια ακόμα φορά την παράσταση, ολοκληρώθηκε το Διεθνές τουρνουά squash που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Sheraton ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης. Συμμετείχαν συνολικά 110 αθλητές από 13 χώρες και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου και αγώνες με πολύ έντονο συναγωνισμό από παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ο Γερμανός Rosner μετά από ένα συναρπαστικό τελικό, κέρδισε με 2 – 1 τον Άγγλο Daryl Shelby με 2 – 1. Εκτός από τους προαναφερθέντες, άλλοι επαγγελματίες αθλητές που έδωσαν το παρών στους αγώνες ήταν ο Ελβετός Nicolas Muller και ο Γάλλος Lucas Serme.

Στην κατηγορία Α1 έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι νικητής ήταν ο Γερμανός HENDRICK VOSSING ο οποίος νίκησε τον Βέλγο CHRISTOPHER VOTION με σκoρ 3-0. Στην κατηγορία αυτή διακρίθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση καθώς ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Ισραηλινό DOVI HARUZI με σκορ 3-1.

Στις γυναίκες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ΕΛΙΖΑ ΚΑΡΓΙΩΤΗ έφθασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την  Τσέχα ANNA SERME με σκορ 3-0. Εδώ είχαμε και τη μεγαλύτερη διάκριση για τη Ρόδο καθώς η ΑΝΝΑ ΤΟΜΑΖΟΥ έφθασε μέχρι τα ημιτελικά για να πάρει τελικά την τέταρτη θέση μετά από την ήττα της στον μικρό τελικό από την Ιταλίδα ESTER CAPPELLINI.

Στην κατηγορία A2 ανδρών νικητής ήταν ο Βούλγαρος STEFAN HARBOV (3-1 τον Βέλγο GREGORY LEROY) ενώ στην κατηγορία Β Ανδρών νικητής ήταν ο Ρώσος RUBEN KOCHARAYAN (3-1 τον Άγγλο ALAN EDGE).

Τέλος πολύ καλή παρουσία και αρκετές νίκες είχαν και οι αθλητές από τη Ρόδο. Πέραν από την ΑΝΝΑ ΤΟΜΑΖΟΥ, διακρίθηκαν επίσης οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ και ΧΑΡΗΣ ΛΟΥΚΑΡΑΣ, οι οποίοι έφθασαν στον τελικό του PLATE της Α2 κατηγορίας αντρών νικώντας τους Τούρκους HAKAN AYDEMIR και EMRE SENKAL αντίστοιχα, και νικητής ήταν ο πρώτος με σκορ 2-0. Στην Β κατηγορία ανδρών ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ έφθασε μέχρι τα ημιτελικά και κατετάγη τέταρτος, ενώ στο PLATE της ίδιας κατηγορίας είχαμε μία ακόμα διάκριση για τον έμπειρο ΝΩΝΤΑ ΚΑΤΣΑΡΟ ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση νικώντας με σκορ 2-1 τον επίσης Ροδίτη ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟ.  Επίσης, η Κική Σπάρταλη κέρδισε το plate των γυναικών επικρατώντας της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας ANELIA LAZAROVA DUKOVA με 2 – 0.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments