Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Θα τα καταφέρουμε»

«Θα τα καταφέρουμε»

0
orfanidis_savvas_kathetai
Dodekanisos
Την άποψη ότι το ότι της παραμονής δεν μπορεί να πάει πάνω από τους 40 βαθμούς εξέφρασε με χθεσινές του δηλώσεις στην εφημερίδα «Δημοκρατική» ο προπονητής της Ρόδου Σάββας Ορφανίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι «πράσινοι» έχουν βέβαια τις δυνατότητες να «πιάσουν» αυτή τη συγκομιδή και να ανανεώσουν την συμμετοχή τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Για το θέμα αυτό, μεταξύ άλλων τόνισε και τα ακόλουθα:
«Νομίζω ότι με 39 ή 40 βαθμούς θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι θα πάει παραπάνω. Αυτή τη στιγμή έχουμε 27 βαθμούς άρα θέλουμε ακόμα δεκατρείς μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό το να πάρουμε και τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο γιατί αυτά θα μας δώσουν δώδεκα βαθμούς. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς από τα εκτός έδρας. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα τα καταφέρουμε»
Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, τα «ελάφια» είχαν χθες ρεπό αλλά σήμερα το πρωί θα προπονηθούν κανονικά στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου. Αμέσως μετά θα τους δοθεί άδεια και άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσει τη Λαμπρή Τρίτη μπαίνοντας σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Από το επόμενο παιχνίδι, ο κ. Ορφανίδης θα έχε στην διάθεση του και τον Πελέκη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments