Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Θα μιλήσουμε στα δικαστήρια!»

«Θα μιλήσουμε στα δικαστήρια!»

2
diakofotis
Dodekanisos

Ευθείες βολές προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης του στην εφημερίδα «Γνώμη» το πρώην μέλος του δ.σ. της Ένωσης του νομού μας Τάσος Ψυλλάκης. Ο κ. Διακοφώτης, ερωτηθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα του, τόνισε τα ακόλουθα:
«Δεν έχω να σχολιάσω το οτιδήποτε από τα όσα είπε, πέραν των ευχών μου για χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ’ όλα σε όλα τον κόσμο. Από εκεί και πέρα για το θέμα αυτό ότι έχουμε να πούμε θα το πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων με όλες τις αποδείξεις που έχουμε στη διάθεση μας. Όσον αφορά το νέο Ενωσιακό, πληροί όλες τις προδιαγραφές για ένα σύγχρονο προπονητήριο. Εξάλλου στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει κάποιοι την ανικανότητα τους να την εκφράζουν με απαξίωση και να μην αναγνωρίζουν τα έργα των άλλων. Ανίκανοι και θρασείς υπήρχαν και θα υπάρχουν δυστυχώς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mrigas
mrigas
8 years ago

Από ανέκαθεν ο συκοφάντης, με μεγάλη ασφάλεια ο ίδιος, με τις συκοφαντίες του στοχεύει την «τιμή» των ανθρώπων. Επειδή δε ο συκοφάντης είναι κακοήθης, νοιώθει μειονεκτικά και συνήθως δεν χαίρει κοινωνικής καταξίωσης. Οι διάφορες συκοφαντίες που εκτοξεύονται χωρίς να είναι παρόντες οι θιγόμενοι, δεν πρέπει να τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής.
Έτσι χειρότερο κακό, είναι να χρησιμοποιεί κάποιος τις συκοφαντίες χωρίς να τις ελέγχει και να διαμορφώνει άποψη. Τους ίδιους τους συκοφάντες, κατώτερους ανθρώπους. Συκοφαντούν για να «φανούν» οι ίδιοι. Καταλαβαίνω πόσο μειονεκτικά νοιώθουν,
Είναι άτομο που δεν έχει ηθικές αρχές το ίδιο και κρίνοντας από τον εαυτό του, νομίζει ότι και οι υπόλοιποι είναι έτσι.

Κωστας
Κωστας
8 years ago

Ας βγει να μας πει ο Ψυλλακης, τι εργο εκανε επι ημερων του στην ΕΠΣΔ. Ολοι εχουν να θυμουνται μονο @@@@@@@@ κι ασχημιες! Αμα αρχισω, δεν θα εχει τελειωμο η λιστα!!! (Θυμασαι ρε Κοσκινιατη ενα μπαραζ Αναγεννηση Ροσδου – Ευκλης; Δεν θες να σου τα σουρω, δεν σε συμφερει….). Μονο λασπη κι αηδια ειστε ολοι εσεις των παλιων συμβουλιων! Σας εκανε μαγκες ο αειμνηστος Κλεοβουλος και νομιζατε οτι πιασατε τον παπα απ’τα @@!!!Μη μιλατε τουλαχιστον!!!