Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!»

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!»

0
21
Dodekanisos

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κατταβιάς έκανε μέσω του news12 ο Γιώργος Σέντης. Ο νεαρός μέσοεπιθετικός μεταξύ άλλων τόνισε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί έτσι ώστε η νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Γιατί επέλεξε την Α.Ε.Κατταβιάς;
«Επέλεξα την Α.Ε.Κατταβιάς διότι είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτό. Επίσης οι άνθρωποι του συλλόγου με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή με τον τρόπο που με προσέγγισαν και δεν θα μπορούσα να μην δεχθώ την πρόταση που μου έκαναν για μεταξύ μας συνεργασία. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό».
Για τους στόχους του ενόψει της νέας χρονιάς:
«Οι στόχοι μου είναι αρκετά υψηλοί όπως και της ομάδας άλλωστε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τα μέγιστα τον σύλλογο να υλοποιήσει τους στόχους του. Πιστεύω μέσα από την ομαδική δουλειά να έρθουν οι επιτυχίες».
Για το ποιες ομάδες έχει ξεχωρίσει έως τώρα από την Β΄Κατηγορία:
«Νομίζω πέραν της ομάδας μου, αρκετά δυνατές στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορία θα παρουσιαστούν ο Διγενής Κοσκινού και ο Ευκλής Σορωνής, οι κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει έως τώρα είναι πολύ καλές και θα τους βοηθήσουν αρκετά ενόψει της νέας σεζόν».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments