Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με επιτυχία το “4ο Vitzileos camp” (pics)

Με επιτυχία το “4ο Vitzileos camp” (pics)

0
5
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Vitzileos camp που έλαβε χώρα στο Κέντρο Μίνι Ποδοσφαίρου Ρόδου και ήταν κάτω από την καθοδήγηση του καθηγητή φυσικής αγωγής κυρίου Βιτζηλαίου Μιχάλη και με την βοήθεια του γονέα και ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου κυρίου Παπουρδάνου Θάνου.
Το καλοκαιρινό κάμπ ήταν μια ιδέα του κυρίου Βιτζηλαίου ο οποίος μιμήθηκε ότι γινότανε στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλα όχι στη Ρόδο. Έτσι πρίν από τέσσερα χρόνια τόλμησε για πρώτη φορά για τα δεδομένα της Ρόδου να ξεκινήσει με αναλυτικό πρόγραμμα το 15νθήμερο κάμπ. Έκτοτε και από την επόμενη χρονιά και άλλα Σωματεία της Ρόδου ( αλλά όχι αρκετά) ξεκίνησαν και αυτά να κάνουν καλοκαιρινά κάμπ. Για φέτος έγιναν άλλα τρία.
Τα παιδιά που παρακολούθησαν το κάμπ είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν πάνω από τετρακόσιες διαφορετικές ασκήσεις στα τρίωρα καθημερινά μαθήματα-προπονήσεις καλύπτοντας όλα τα στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου που αναφέρονται στην ηλικία τους. Άλλωστε τα καλοκαιρινά κάμπ γίνονται σε μία εντελώς διαφορετική βάση σε σχέση με την εβδομαδιαία προπόνηση των παιδιών κατα τη διάρκεια μίας ποδοσφαιρικής σαιζόν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
30 ασκήσεις ισορροπίας, 20 ασκήσεις αίσθησης χώρου και χρόνου, 38 ασκήσεις αίσθησης της τροχιάς της μπάλας στον αέρα, 29 ασκήσεις βασικών τεχνικών δεξιοτήτων, 20 ασκήσεις χτυπήματος της μπάλας,34 ασκήσεις ντρίπλας,51 ασκήσεις Juggling, 36 ασκήσεις πάσας, 35 ασκήσεις για σούτ, 42 ασκήσεις για κοντρόλ, 40 ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Επίσης 30 ασκήσεις με την σκάλα και 30 ασκήσεις για fast feet.
Και φυσικά αρκετό soccer aerobic με πολύ μουσική ( καθόλη τη διάρκεια της προπόνησης) και μία ώρα παιχνίδι δυπλό.
Δώθηκαν μπλουζάκια σε όλα τα παιδιάκαι Βεβαιώσεις παρακολούθησης του κάμπ. Την απονομή έκανε ο αθλητικογράφος κύριος Δημήτρης Δραγάτης.
Το επόμενο Ραντεβού δώθηκε για του χρόνου 1-15 Ιουλίου 2017 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/varius/vitzileos_camp] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments