Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θα αντέξουμε στις τρικλοποδιές σας!»

«Θα αντέξουμε στις τρικλοποδιές σας!»

3
aris endekada
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την διαιτησία στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλυθιών, εξέδωσε η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου. Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει:
«Κύριοι άρχοντες και παράγοντες του Δωδεκανησιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Λυπούμαστε αλλά δεν θα σας κάνουμε το χατίρι. Όσες τρικλοποδιές και να μας βάλετε, εμείς θα τις αντέξουμε. Τρεις αγωνιστικές μέχρι τώρα για τα play off, είχαμε τρία κανονικά γκολ ακυρωθέν για την ομάδα μας, με συνέπεια δύο αλλοιώσεις αποτελέσματος. Ξέρετε… ο Άρης είναι μια ομάδα που δεν της «ταιριάζει» ο πρωταθλητισμός κι ας παίζει –το παραδέχονται όλοι- ελκυστικό ποδόσφαιρο τακτικής. Όσο δεν αλλάζουν νοοτροπία οι άρχοντες και οι παράγοντες του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, ομάδα σε ανώτερη κατηγορία δύσκολα θα δούμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε για την ΟΜΑΔΑ μας και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας. Καλύτερα «ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ» και «ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ» παρά «ΜΟΙΩΠΕΣ» για το μέλλον του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου».

Υ.Γ. «Αναρωτιόμαστε γιατί στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialusos
ialusos
10 years ago

ela vre kai eseis pia ksespasmenoi!!apo tyxi vriskeste ekei pou eiste kai mi milate kai katholou

Aythentikos
Aythentikos
10 years ago

Thelete kai tileoptiki kalupsi mazetes…tin eidate kai mpartsa…sovareyteite…!!

s33
s33
10 years ago

ΚΑΛΟΦΑΜΕΝΗ ΙΑΛΥΣΕ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΗ!!!!!