Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Χρόνια πολλά Γιώργο!

Χρόνια πολλά Γιώργο!

0
skartados
Dodekanisos

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σκαρτάδος, ανήμερα των 54ων γενεθλίων του. Σχολίασε την πορεία του ΠΑΟΚ στην φετινή σεζόν και τους ημιτελικούς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά προκάλεσε εντύπωση το (για πρώτη φορά δημόσια) ξέσπασμα του ως προς την αντιμετώπιση που είχε από τις διοικήσεις του ΠΑΟΚ, στον οποίο διέπρεψε αγωνιστικά επί μια δεκαετία.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε σήμερα (07/04) ο Γιώργος Σκαρτάδος στον ArenaFm 89,4:

Για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ: “Η αλήθεια είναι περίμενα πολύ περισσότερα λόγω του ερχομού του κ. Σαββίδη. Δυστυχώς κάποιες κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι δεν ήταν κατάλληλες για την ομάδα που ονειρεύτηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή είναι η άποψή μου. Το ότι είναι δεύτερος με μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό και το ότι μπαίνει αυτή την στιγμή στα πλέι οφ έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τον Παναθηναϊκό, δεν νομίζω ότι συνιστά επιτυχία. Σας θυμίζω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν 12-13 βαθμούς πίσω. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερα οφέλη στα πλέι οφ. Τελευταία αγωνιστική πέρυσι, πήγε στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ όχι επειδή νίκησε στα Γιάννενα, αλλά επειδή δεν κέρδισε ο Ατρόμητος…”.

Για τους στόχους που μπήκαν από την αρχή της χρονιάς: “Ο ΠΑΟΚ έθεσε ξαφνικά πολύ υψηλούς στόχους. Ακούσαμε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, το κύπελλο ή ακόμα και το Τσάμπιονς λιγκ. Πρέπει να υπάρχει υπομονή, να χτίσεις έναν κορμό και μετά να πάρεις ποδοσφαιριστές, που μπορούν να πετύχουν το κάτι παραπάνω”.

Για τον δεύτεριο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: “Το πάνω χέρι το έχει ο ΠΑΟΚ. Παίζει στο γήπεδό του, θα έχει την βοήθεια 30.000 φιλάθλων και μπορεί όχι μόνο να περάσει στον τελικό, αλλά και να πάρει το τρόπαιο. Πρέπει, όμως, ο ΠΑΟΚ να είναι σοβαρός, γιατί έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του,όπως φάνηκε και στο ματς με τον Απόλλωνα. Αυτή την φορά έχει έναν πολύ καλύτερο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός. Να μεν, ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά τελευταία, αλλά διαθέτει δυνατή ομάδα και δεν θα έρθει με κατεβασμένα χέρια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι… ΠΑΟΚ”.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: “Σίγουρα στην δύναμη, στην υπομονή και στην παρουσία κάποιων ατού, όπως είναι ο Λούκας, ο Στοχ και ο Αθανασιάδης. Αν βρεθούν σε καλή μέρα, θα περάσει ο ΠΑΟΚ”.

Για το αν ο Νάτχο θυμίζει… Σκαρτάδο: “Ας τον αφήσουμε να παίξει μερικά παιχνίδια, ας τον κρατήσουμε το καλοκαίρι και τον κρίνουμε σε μερικά χρόνια”.

Για τα ατού του Ολυμπιακού: “Ξέρουμε ότι μεσοεπιθετικά είναι καλός. Αν μπορέσουν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ και περιορίσουν τους Σαβιόλα, Κάμπελ και Τσόρι και οι επιθετικοί εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού θα τα καταφέρουν”.

Για το γεγονός πως τον ξεπέρασε ο Σαλπιγγίδης στην τρίτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Δημήτρη και του εύχομαι όχι μόνο να τα 100στήσει, αλλά να φτάσει και στην πρώτη θέση. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και εγώ είμαι περήφανος, που ήμουν 22 χρόνια πίσω από τον Σαράφη και τον Κούδα. Βέβαια, είναι και διαφορετικές οι θέσεις μας με τον Δημήτρη. Αυτός είναι επιθετικός, εγώ έπαιζα πιο πίσω”.

Για την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό: “Είναι μια ομάδα που μου πρόσφερε δουλειά. Από την στιγμή που παρακαλούσα τον ΠΑΟΚ να μου δώσει δουλειά εδώ και 10 χρόνια και δεν έγινε τίποτε, δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψω στον Ολυμπιακό! Θα το έκανα και ο Άρης να ήταν, ο Ηρακλής ή ο Παναθηναϊκός. Ας αναρωτηθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ γιατί ο Σκαρτάδος βρίσκεται στον Ολυμπιακό… Για ποιόν λόγο να πάω στον ΠΑΟΚ με την συμπεριφορά που έχουν απέναντί μου; Το ότι είμαι στον Ολυμπιακό δεν αλλάζει πως είμαι ΠΑΟΚ. Ακόμα και μ’ αυτές τις βραβεύσεις κάθε Κυριακή στην Τούμπα δεν βλέπετε τι συμβαίνει; Φωνάζουν να μην πω ποιους, αλλά όχι εμένα…”.

πηγή:http://www.sportdog.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments