Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τένις: Όλα έτοιμα για το Παγκόσμιο τουρνουά Βετεράνων

Τένις: Όλα έτοιμα για το Παγκόσμιο τουρνουά Βετεράνων

0
Dodekanisos
Αρχίζει την Τρίτη 1η Μαίου μια ακόμα σημαντική διοργάνωση για το νησί της Ρόδου. Πρόκειται για το Παγκόσμια Τουρνουά Τένις Βετεράνων που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης.
Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά Rhodes Open το 2017 η διεθνής ομοσπονδία δεν δίστασε να αναθέσει στο Ροδιακο Όμιλο την διεξαγωγή ακόμα ενός τουρνουά για το 2018.
Μια συνδιοργάνωση με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Δήμο Ρόδου και τον ΡΟΑ που φαίνεται πως δυναμώνει κάθε χρόνο ενώ οι συμμετοχές από το εξωτερικό αυξήθηκαν και εμπλουτίστηκαν με αθλητές από τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, την Φινλανδία, το Ισραήλ, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, χωρίς να λείπουν βέβαια οι περσινοί αθλητές από την Αγγλία, την Εσθονία, τη Ρωσία, την Πολωνία, τη Ρουμανία κλπ.
Στο δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΡΟΑ, αναφέρονται και τα ακόλουθα:
“Πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της προετοιμασίας οι παρεμβάσεις του Δημάρχου Ρόδου κυρίου Φώτη Χατζηδιάκου έδωσαν λύση στα προβλήματα ενώ στους παλιούς φίλους του Ομίλου όπως ο κύριος Καρατζιάς προστέθηκε ο κύριος Μανωλάγκας Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Κοσκινού ο οποίος βοήθησε με πολλούς τρόπους την συντήρηση των εγκαταστάσεων.
Από την Τρίτη ο Ροδιακός λαός θα μπορεί να επισκέπτεται το Όμορφο Πάρκο του Τένις στο Καρακόνερο και να παρακολουθήσει μόνος ή με τα παιδιά του κάποιον αγώνα από τους πολλούς που θα πραγματοποιούνται κάθε μέρα σε ένα προστατευμένο από οχήματα και πάσης φύσεως κινδύνους χώρο ανάμεσα σε αθλητές από όλο τον κόσμο”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments