Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τελχινίδα: Πρόκριση για τους άνδρες

Τελχινίδα: Πρόκριση για τους άνδρες

0
telxinida andres
Dodekanisos

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας στους Άνδρες κέρδισε ο ΡΣΦΠ Τελχινίς που νίκησε εκτός έδρας τον Κλεάνθη με 0-3 σετ.
Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στην Κρεμαστή οι αθλητές του Νίκου Τσιντομηνά μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα (11-5 για Κλεάνθη στο 1ο σετ) και με όπλα το σερβίς του Στέλιου Δροσάκη και το αποτελεσματικό μπλοκ κατάφεραν να προηγηθούν με 14-20. Στο σημείο αυτό ο Κλεάνθης αντέδρασε, πίεσε στο σερβίς, ανάγκασε σε λάθη τους φιλοξενούμενους, έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 24-22. Ακολούθησαν συγκλονιστικές μάχες στο φιλέ και από τις δύο ομάδες με την Τελχινίδα να καταφέρνει, τελικά, να κατακτά το σετ με 30-32 (!).
Στο επόμενο σετ (2ο) ο Κλεάνθης αρχικά προηγήθηκε με 15-11 αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν και αυτό το σετ με 21-15.
Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους ροδίτες πού επέβαλαν τον ρυθμό τους και με 14-25 πήραν το σετ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά:
ΑΕΣ Κλεάνθης – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 77΄ (30-32 σε 32΄, 21-25 σε 25΄και 14-25 σε 20΄)
Κλεάνθης: (Λοΐζος Παπακωνσταντίνου) Γιώργος Ανδρέου, Αστερ, Καρυώτης, Γιώργος Μπακάλης, Μανώλης Λολάκης, Γιώργος Γιακουμάρος, Δημήτρης Κώτης, Γιώργος Τριχιάς, Νίκος Πότσου, Νίκος Τζανουδάκης, Αντώνης Σιμάτος και Σταμάτης Χίου(λίμπερο).
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μπελούλης Ανδρέας, Δροσάκης Στέλιος, Μιχάλης Γεράκης, Κρίστιαν Χατζημανώλης, Μιχάλης Τσιμισίρης, Στέλιος Χαρισίδης, Κώστας Βλάσσης, Γκέντσι Ορμενάι, Γιώργος Χατζηγεωργίου, Ντάνιελ Σίμου, Στέλιος Χαριστής και Μιαούλης Χειμωνέττος (λίμπερο).
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάκη Λαζαράκη, Σάββα Πάττα και Νίκου Χατζησταυρίδη.

Χωρίς να δυσκολευτούν οι γυναίκες
Ένα ξεκούραστο απόγευμα επιφύλαξε η πρεμιέρα για τις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου.
Οι απουσίες του Ήλιου Ιαλυσού και η καλή αγωνιστική κατάσταση των κοριτσιών της Τελχινίδας ήταν τα καθοριστικά στοιχεία που διαμόρφωσαν το άνετο 3-0.
Αναλυτικά:
ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΣ Ήλιος Ιαλυσού 3-0 σε 59’ (25-10 σε 20΄, 25-17 σε 19 και 25-10 σε 20΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης) Νίκη Κουτζούκη, Μαρία Βλαμάκη, Μαρία Βρατσάλη, Κέλυ Δαουτοπούλου, Αγλαΐα Σκορδά, Ελισάβετ Αμορανίτη, Αγγελίνα Κώτη, Χρυσάνθη Μαθιουδάκη, Λένα Πολυτάνου, Φαμπιόλα Τερζίου, Ντιλέκ Χουσεΐν και Νικολέτα Αμορανίτη (λίμπερο).
Ήλιος: (Δημήτρης Δοξάκης) Μαρία Καζακίδου, Λία Μιτσκίδου, Χριστίνα Ανθουλή, Ρ. Τσακίρογλου, Ειρήνη Μαλακωνάκη, Λορένα Αζαμάι και Αθηνά Μπακουρη.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σωτήρης Σταματίου, Σάκης Κυπριώτης και Μαρίνα Μάντζιου.

Ήττα για τις Νεανίδες
Στον 2ο αγώνα τους για το πρωτάθλημα νεανίδων, την Κυριακή στο Βενετόκλειο, οι μικρές της Τελχινίδας βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω.
Οι φιλοξενούμενες παίζοντας πολύ καλή άμυνα, εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία των αντιπάλων στο κέντρο και νίκησαν καθαρά με 0-3 σετ.
ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω 0-3 σε 69’ (21-25 σε 21΄, 14-25 σε 21΄ και 22-25 σε 25΄)
Τελχινίς: (Μιχάλης Τσιμισίρης, Νίκος Τσιντομηνάς) Νίκη Κουτζούκη, Χριστίνα Αντωνιάδη, Κατερίνα Κυπριώτη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Βάλια Παρασκευά, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Λόρεν Γεροσάββα, Ζέτα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Λορένζτου, Δανάη Κατερέλου, Κατερίνα Αλεβίζου και Νικολέτα Αμορανίτη (λίμπερο).
ΑΟΑθλοπαιδιών: (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Αναστασία Βλάχου, Ευγενία Γιαννοπούλου, Άννα Μήλα, Μαρία Κεφαλιανού, Γιάννα Πισσάρη, Ειρήνη Φεσσάρα, Αγγελική Αθανασιάδη, Χριστίνα Αθανασιάδη, Ξένια Γεωργίου, Σταματία Ζαμάγια, Ευαγγελίνα Χατζηνικολάου και Μήλα Ευγενία (λίμπερο).
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σωτήρης Σταματίου και Μαίρη Παπαδούλη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments