Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα παιχνίδια της Α1

Τα παιχνίδια της Α1

0
kleanthis_diagorasvatiou
Dodekanisos
Δεν συνάντησε δυσκολίες ο ΑΟ Δκαίου ο οποίος κέρδισε με 5 – 0 τον Ορφέα στην Κω.
Tα γκολ του αγώνα:
17′ Σέντρα του Φονσέκα από τα αριστερά, ο Μασάδο με σουτ στη κίνηση από τα όρια της περιοχής έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπούζι. για το 1-0.
27′ Ο Σκαλέρης κυνήγησε την φάση, έκλεψε την μπάλα, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Πανόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπούζι για το 2-0.
53′ Ο Πανόπουλος έφυγε μόνος του από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Σκαλέρης σε κενή εστία πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.
68′ Ο Χατζηφούντας έφυγε μόνος του από τα δεξιά, βρέθηκε απέναντι από τον Μπούζι και έκανε την παράλληλη πάσα στον Φονσέκα ο οποίος από κοντά έκανε το 4-0.
75′ Βαθιά μπαλιά του Φούκη στον Χατζηφούντα που με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 5-0.
Διαιτητές: Φραγκιαδάκης, Αλεξίου, Κοντοβασίλης
ΑΟ Δικαίου: Λουτριώτης, Κεφαλιανός, Γκουντελίτσας, Χατζηβασίλης, Φονσέκα (72′ Συντιχάκης), Μασάδο, Πανόπουλος, Μουνούχος, Μποϊλής Ζ. (50′ Φούκης), Δρόσος, Σκαλέρης(55′ Χατζηφούντας)
Ορφέας: Μπούζι, Λεβέντης, Σαϊμίρ, Κουλουριώτης, Μπαναής, Ροδίτης, Τόσκα, Γκιόκας, Ελευθερίου (63′ Mιριαλλής), Τσίκης (61′ Πολυχρόνης), Χατζησάββας (14′ Ατσίδης)

Ηρακλής Μαριτσών – ΑΕ Κως

Σημαντική νίκη μέσα στα Μαριτσά πέτυχε η ΑΕ Κως η οποία επικράτησε του τοπικού Ηρακλή με 2 – 1 και παρέμεινε βέβαια σε τροχιά τίτλου.
Το φιλμ του αγώνα:
49′ Σέντρα από τον Δραμουντανή, ο Μπαρτσελό έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Σαββιδάκη.
50′ Βαθιά μπαλιά του Δουλγεράκη στον Αγγελόπουλο που μπήκε απο πλάγια και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαββιδάκη για το 0-1.
73′ Σουτ του Αθανασίου με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στην γραμμή με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται καθώς υποστηρίζουν ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σαββιδάκη προσπάθησε να τον “κρεμάσει” με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να διώχνει σε κόρνερ.
86’ Μακρινή μπαλιά από τον Νυστάζο στον Αγγελόπουλο που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σαββιδάκη και τον “κρέμασε” για το 0-2.
92′ Σουτ του Αθανασίου απέκρουσε ο Τσαραπατσάνης και ο Χειμωνέτος απο κοντά έκανε το 1-2.
Διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους κ. Παπαγιαννίδη και Μάγγο.
Ηρακλής Μαριτσών: Σαββιδάκης, Λορέντζος, Παπακωνσταντής, Τσούφιος, Κωστάκης (84′ Χατζηκωνσταντής), Κρομμύδας, Καστρουνής, Χειμωνέτος, Αθανασίου, Μακρής (65′ Κούρος Σ.), Μαυρής (65′ Μπιλιάς)
ΑΕ Κως: Τσαραπατσάνης, Νυστάζος, Δραμουντανής, Ζαμάγιας, Δουλγεράκης, Σταματίου (90′ Καρακιόζης), Πης (70′ Μαριάς), Μαργαρίτης, Αγγελόπουλος (87′ Πλατέλλας), Μπαρτσελό, Μάμμης

Αστέρας Παστίδας – Κλεόβουλος
Ζωντανός στο «κυνήγι» της παραμονής έμεινε ο Κλεόβουλος Λίνδου ο οποίος κέρδισε μέσα στην Παστίδα τον Αστέρα με 3 – 2. Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Αγγελόπουλος 1 – 0 ενώ στο 49’ ο Παπαχριστοδούλου διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (2 – 0). Στο 60’ ο Χατζημιχαήλ μείωσε σε 2 – 1 και στο 69’ ο Τριπολίτης ισοφάρισε σε 2 – 2. Στο 80’ ο Χατζημιψαήλ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης με βοηθούς τους κ. Τσαούση και Ντόκο.
Αστέρας Παστίδας: Παπασάββας, Καλάγρης, Γκέκας (75’ Χαριτάκης), Αγγελόπουλος, Σαββάκης Α (46′ Άμαλλος), Καψαλάκης, Τζαφέρης, Κιλασίν, Σαββάκης Κ, Αυγενικός, Παπαχριστοδούλου
Κλεόβουλος Λίνδου: Διάκουλας, Φραντζής Λάμπης, Μωραίτης Ε. (60′ Κανάκης),  , Μωραίτης Φ.(50′ Σακκάς), Διάκουλας Κ, Τριπολίτης, Χατζημιχαήλ, Θεοδοσίου, Τσοπανάκης, Γεωργαλλής

Εθνικός – ΑΕΡΑ
Μετά από ένα ανοικτό παιχνίδι και χωρίς σκοπιμότητες, ο ΑΕΡΑ κέρδισε τον Εθνικό μέσα στην Αρχίπολη με 3 – 2 και πρόσθεσε άλλου ςτρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν με το σουτ του Κυριαζή μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Εθνικός ανέβασε «στροφές» και κατάφερε μετά από την πίεση που άσκησε να ισοφαρίσει στο 34’ με τον Γιαννίκο. Η επανάληψη ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Αφαντενοί «πατούσαν» καλύτερα στο γήπεδο και πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 58’ με το πλασέ του Λυριστή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μοσχής ήταν αυτός που με σουτ «σφράγισε» τη νίκη του ΑΕΡΑ κάνοντας το 1-3. Το μόνο που κατάφερε ο «φλύαρος» και χθες Εθνικός, ήταν να ισοφαρίσει στο 88’ με τον Παπαδόπουλο.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Τσοπανάκη (Φραγκίνης, Κολυβάκης)
Εθνικός Αρχίπολης: Ηλιάδης, Πάλλας, Γ. Τσακίρης, Σ. Τσακίρης, Μπάρτζος, Μπαιρακτάρης, Μακαρούνας (55’ Καραγιάννης), Γιαννίκος, Κουκουτσέλας (75’ Πλαγγέντης), Λυριστής, Κουφαλάκης (30’ λ.τ. Παπαδόπουλος)
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Λάτσος, Καλογήρου (80’ Αντωνίου), Διακάκης, Συμεωνίδης, Μοσχής, Κατσαρής, Διακίδης, Στεργαλλάς, Λυριστής (88’ Κοιλιάς), Κυριαζής

Κλεάνθης – Διαγόρας Βατίου
Σαν σίφουνας πέρασε μέσα από το Παραδείσι ο Διαγορας Βατίου ο οποίος επικράτησε του τοπικού Κλεάνθη με 3 – 0 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Στο 25’ ο Καμπούρης με σέντρα σουτ από τα δεξιά, ξεγέλασε τον Τσιροδήμο και άνοιξε το σκορ (0 – 1). Στο 35’ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 2 και στο 81’ ο ίδιος παίκτης με προβολή μετά από σέντρα του Αϊντενίζ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.
Διαιτήτευσε ο Δραγάτης (Γιακουμάκης, Κακκαβούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΘΗΣ: Τσιροδήμος, Χατζησάββας, Νικολάου, Χατζηθεοδωράκης (46΄ Τσίγκρηλας), Αναστασάκης (40΄ Σαρικάς), Σάββενας, Καλημέρης, Πάπα, Σπάρταλης, Αμπελάς, Κουντουράκης (68΄ Πετράκης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Ζερβός, Μικκιού, Ροδίτης (82΄ Μοσκιού), Αϊντενίζ, Καρπαθάκης, Μέντος (83΄ Ράπι), Παπαδόπουλος, Ζουρούδης (75΄ Κιάρι), Ζωάννου, Καμπούρης

Ηρακλής Λάρδου – Φοίβος Κρεμαστής
Άλλο ένα βήμα προς τη σωτηρία του έκανε ο Ηρακλής Λάρδου ο οποίος νίκησε στη Μαλώνα με 3 – 2 τον Φοίβο Κρεμαστής Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με το σουτ του Βασίλη Χαρίτου. Στο 23΄ο Μανώλης Χαρίτος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον ίδιο τρόπο, ενώ στο 38’ ο Κολιάδης έκανε το 3-0.
Τα πράγματα δεν ήταν τελικά τόσο εύκολα όσο έδειχναν μετά τη λήξη του πρω΄του 45λέπτου, αφού στο 46’ ο Χριστοδούλου πέτυχε το 3-1 με πλασέ, ενώ στο 47’ ο Διακοβασιλείου άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Πάντως οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν σημαντικά προβλήματα προκειμένου να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος.
Διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου με βοηθούς τους κ. Λάζο και Χαρισμανίδη.
Ηρακλής Λάρδου: Κεφάλας, Νικολής, Διακολουκάς, Δικοβασιλείου, Κακλαμάνος, Καφάλας, Κολιάδης, Σ. Ευαγγελίδης (46’ Μουστάκας), Ταγκάεφ (75’ Ντίξον), Β. Χαρίτος (85’ Παπαιωάννου), Μ. Χαρίτος
Φοίβος Κρεμαστής: Πεταυράκης, Μπιλλιάς (50’  Μπούτσκα), Καρύδης (60′ Πεταυράκης Χ.),, Χριστοδούλου, Χαρικιόπουλος, Δράκος Π., Βασιλείου, Στρατής, Δράκος Λ., Ζερβός, Ντόστι

Ακουσίλαος – Δόξα Ψίνθου
Χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίστασης σε κανένα σημείο του αγώνα, ο Ακουσίλαος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 της Δόξας Ψίνθου στις Φάνες και την άφησε να αγωνιά για την παραμονή της στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα πάντως πέρασε σε δεύτερη μοίρα για όλους, αφού το ματς στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Καραγιάννη, ο οποίος κυριολεκτικά διέλυσε τον αστράγαλο του σε μια ανύποπτη φάση του αγώνα. Ο παίκτης της Δόξας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Ακουσίλαος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφτασε εύκολα στη νίκη. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ορφανίδης στο 20’, ενώ το 2-0 «έγραψε» ο Νίκας στο 40’. Ο Ακουσίλαος έφτασε σε ακόμη δύο γκολ στην επανάληψη, με τον Παπουρδάνο στο 60’ να κάνει το 3-0 και τον Νίκα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να πετυχαίνει στο 75’ το τελικό 4-0.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Κατσιδώνη (Μαυρουδής, Κασιώτης).
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Κορκίδας, Καλημέρης, Έλληνας, Σιέχ (52’ Νέτσας), Ορφανίδης (62’ Λαππάκης, Ισκάς, Σκόρπος, Δελαπόρτας, Παπουρδάνος (58’ Χατζηστρατής), Νίκας
Δόξα Ψίνθου: Χρυσανθής, Βιτσέντζος (46’ Φράγκος), Τσούλος, Νικολός, Τσοπάνογλου, Μπατέστας, Σταμούλης, Αλιάι, Καραγιάννης (85’Καρίκης), Στάππας, Ορφανός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments