Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κρίσιμο παιχνίδι στην Καρδίτσα

Κρίσιμο παιχνίδι στην Καρδίτσα

0
diagoras_ilioupoli1
Dodekanisos
Ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής, δίνει αύριο στις 16.00 ο Διαγόρας . Παίζει στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση, σε ένα μάτς από το οποίο πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, για να συνεχίσει την πορεία του στο πρωτάθλημα της football league. Η Αναγέννηση μπορεί να βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 β., να έχει πάρει την άγουσα για την football league 2, να έχει στην έδρα της στα δεκατέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, να έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων (18-39), αλλά έχει δείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια και κυνηγάει το θετικό αποτέλεσμα στο καθένα από αυτά. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, την αποστολή δεν ακολούθησαν:
 -Οι τιμωρημένοι Μπάρτος Ταραχούλσκι και Μαρτσέλο Γκούτμαν
-Ο ανέτοιμος Στάθης Προβατίδης
-Αλλά τελικά και ο Γιώργος Σαλαμαστράκης ο οποίος δεν προπονήθηκε καθόλου τις δυο τελευταίες μέρες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Στα ευχάριστα, είναι η επάνοδος στην ομάδα μετά από πολύ καιρό του Νίκου Πλάτανου ο οποίος τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη  .
Την αποστολή για την Καρδίτσα ακολούθησαν  δεκαπέντε ποδοσφαιριστές που είναι οι Ρέγιες, Ζλάτκοβιτς, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Ταμπάσης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνέττος, Χριστοφιλέας και Αγκιρίμπα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments