Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δόξα Κ.: Επιστροφή στις νίκες

Δόξα Κ.: Επιστροφή στις νίκες

0
doksa_kardamainas
Dodekanisos
Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα αφού δεν έγιναν πολλές φάσεις στις δύο εστίες η Δόξα Καρδάμαινας με αρκετούς μικρούς στην σύνθεση της κέρδισε με 2-0 την Κατταβιά σε ματς που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Αντιμάχειας.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 32′ λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Λαμάι Μάρτιν έκανε το ένα-δύο με τον Χατζησεβαστό Σ. βρέθηκε μόνος του απέναντι απ’τον Μάλτα και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
Απο εκείνο το σημείο έπεσε ο ρυθμός του παιχνίδιου με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε προσπάθειες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.Στο 85′ το σουτ του Χατζηπαναγιώτη πέρασε ελάχιστα άουτ απ’το δεξί κάθετο δοκάρι του Μάλτα και στο 91′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 όταν η μπάλα μετά απο μικρή αναστάτωση στην περιοχή της Κατταβιάς έφτασε στον Τσίκνη που δεν δυσκολεύτηκε με σουτ απο πλάγια θέση να σκοράρει.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μάμμη,Γεωργιόπουλου και Ατσαλάκη.
Δόξα Καρδάμαινας: Χατζηνικολαόυ,Τσίκνης,Χατζηπαναγιώτης,Χατζησεβαστός Χ.,Κουζούκας,Λαμάι Μάρτιν,Παντελής,Κέππας (75′ Σακελλαρίου),Ντίσιος Β.(60′ Γιακούμαρος),Κάτση(81′ Ψύρης),Χατζησεβαστός Σ.

Κατταβιά: Μάλτας,Κυπριώτης,Φουντής,Μυλωνάς,Κυριακάκης,Μπουμπουλάκης (10 λ.τ Καβουκλής),Μακριάς,Κουμπιάδης,Κυπριώτης Δ.,Στεφανάκης,Τσίλικας.

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments