Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιστολή καταπέλτης

Επιστολή καταπέλτης

0
volei_fasi
Dodekanisos
Ανακοίνωση καταπέλτη κατά του αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ Κωστή Ψαρουδάκη εξέδωσε λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και μια μέρα πριν από την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας .Στην ανακοίνωση η οποία είναι ενυπόγραφη συναινούν ΟΛΑ  τα σωματεία της Δωδεκανήσου κάτι που σημαίνει πώς στηρίζουν το έργο της Τοπικής Επιτροπής αλλά και δεν δέχονται σε καμία περίπτωση από τους Διοικούντες της Ομοσπονδίας πράξεις που δεν συνάδουν με την καλή λειτουργία της ΕΟΠΕ αλλά και του ιδίου του βόλεϊ γενικότερα.
Τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής αναφέρουν ξεκάθαρα σαν υπαίτιο αυτής της κατάστασης τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωστή Ψαρουδάκη ο οποίος δυστυχώς λέει…ξελέει …αλλά και κατηγορεί.
Η Τοπική Επιτροπή λοιπόν για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με την σύμφωνη γνώμη και των σωματείων της δύναμης της αποφάσισε , συνέταξε και απέστειλε προς τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη , τον ίδιο τον αντιπρόεδρο Κωστή Ψαρουδάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της ΕΟΠΕ την παρακάτω τεκμηριωμένη καθ ΄όλα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ως υπεύθυνο της δημιουργηθείσας τραγικής  κατάστασης στο βόλεϊ της δύναμης της τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Στην ανακοίνωση η οποία κοινοποιήθηκε και σε όλα τα εμπλεκόμενα με το βόλεϊ site αναφέρονται επακριβώς τα εξής: 
«Κύριε πρόεδρε
Κύριοι σύμβουλοι
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε στο σώμα την πολύ κακή αντιμετώπιση που έχουμε από τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο οικονομικών κ. Ψαρουδάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος αθετεί την μία μετά την άλλη τις υποσχέσεις του. Θα διατηρήσουμε δε το δικαίωμά μας στο άμεσο μέλλον, για μομφή προς το πρόσωπό του.
Για να γίνουμε σαφέστεροι.
Πριν ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα, είχαμε συνεχή επικοινωνία μαζί του και του εξηγήσαμε ότι το κόστος των πρωτ/των θα έφθανε τις 49.836€, κάτι το οποίο τον τρόμαξε και μας παρακάλεσε να βρούμε οικονομικότερους τρόπους διεξαγωγής τους.
Υποβάλαμε με έγγραφο μας, τρεις διαφορετικούς τρόπους διεξαγωγής, με τρεις προϋπολογισμούς κι ενέκρινε αυτόν που ανήρχετο στο ποσό των 27.840€. Χαρακτηριστικά, έγγραφο της Ε.Ο.ΠΕ με α.π 6618/μμ/3-1-2011 αναφέρει τα εξής:
«…σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ./Ε.Ο.ΠΕ. στη συνεδρίαση No, 6/20.12.2010, μετά από πρόταση της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ, αποφάσισε όσον αφορά στα συστήματα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της περιοχής σας, να κάνει δεκτή την πρόταση Γ που υποβάλατε με το παραπάνω έγγραφο σας.»
Αυτό για μας σήμαινε ότι κάποιες κατηγορίες θα τις κάναμε με ομίλους, άσχετα αν είχαμε μία μόνο ομάδα σε νησί, δηλαδή πρωτάθλημα που αποθαρρύνει τελείως αθλητές και φιλάθλους.
Αφού ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα, κάθε εβδομάδα στέλναμε τα φύλλα αγώνος με τα εξοδολόγια διαιτητών και μετακινήσεων των ομάδων με προτροπή της Ε.Ο.ΠΕ (α.π 6515/μμ/20- 12-2010 και α.π 6716/μμ 12-1-2011). Για τους πρώτους αγώνες που δεν είχαμε μετακινήσεις τα χρήματα της διαιτησίας πληρώθηκαν κανονικά. Ακολούθησαν αγώνες με μετακινήσεις σωματείων προς Κω, Νίσυρο και τανάπαλιν που βγάλαμε από πρακτορείο με το οποίο κάναμε συμφωνία για να μας δώσει πίστωση. Δυστυχώς όμως ο κος Ψαρουδάκης αρνείται να μας στείλει χρήματα με την δικαιολογία ότι δεν πληρώνει μετακινήσεις, κάτι το οποίο αναγράφεται στην εγκεκριμένη προκήρυξη μας, άρθρο 15 και μας εμποδίζει να τιμωρήσουμε σωματείο που δεν θα δεχθεί να μετακινηθεί με δικά του έξοδα. Τα προβλήματα των μετακινήσεων κύριε Πρόεδρε είχαν ήδη συζητηθεί μαζί σας, από τον Αύγουστο του 2010 στη Κω, στο περιθώριο του Πανευρωπαϊκού beach volleyball U23, με τρία μέλη της ΤΕ Δωδ/σου. Έτσι υποχρεωθήκαμε να διακόψουμε τα πρωταθλήματα μας, γιατί το ταξιδιωτικό πρακτορείο αρνείται δικαιολογημένα, να μας χορηγήσει άλλη πίστωση και οι διαιτητές να συνεχίσουν χωρίς χρήματα. Επειδή, λοιπόν, διαφωνούμε με τον κο Ψαρουδάκη, αυτός μας απειλεί ότι έχει καταγγελίες για πλαστά φύλλα αγώνων και μας ζητά να παραιτηθούμε, θέματα εντελώς άσχετα με το πρόβλημα μας. Περιττό να σας πούμε ότι μπορεί να μας στείλει όποτε θέλει στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες που έχει, όπως επίσης ότι δεν πρόκειται να παραιτηθούμε γιατί απλούστατα εδώ υπηρετούμε το άθλημα χωρίς να μας απασχολεί ποιος διοικεί την Ομοσπονδία. Κι αυτό το έχουμε αποδείξει και στον ίδιο τον πρόεδρο αφού με πολλή  δουλειά αναλάβαμε την περσινή διοργάνωση του προ ολυμπιακού τουρνουά Beach Volley. Εμείς ως τοπική επιτροπή συμβάλαμε τα μέγιστα να γίνουν τρία (3) παγκόσμια, (2) δύο πανευρωπαϊκά και (3) τρία πανελλήνια τουρνουά beach volleyball, σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο. Για την παραπάνω επιστολή διαμαρτυρίας συμφωνούν και προσυπογράφουν, όλα τα σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου.
ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΑΣ ΗΛΙΟΣ
ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
AO ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ
ΑΣΜΝ ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ
ΡΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ¨
Την ανακοίνωση προσυπογράφουν εκτός από τα σωματεία για την Τοπική Επιτροπή ο πρόεδρος της Δημήτρης Τσοπανάκης και ο γεν. γραμματέας της Αντώνης Μαμαλίγκας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments