Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξανά στην Α’ οι Ιππότες!

Ξανά στην Α’ οι Ιππότες!

0
ippotes evagoras
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη με την οποία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η ομάδα των Ιπποτών. Οι παίκτες του Λάκη Ζαχαρία επικράτησαν με 3 – 1 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και έτσι ανανέωσαν τη συμμετοχή τους στη «μεγάλη» κατηγορία του νομού μας. Η χρονιά κρίνεται απόλυτη επιτυχημένη για την ομάδα της Παλιάς Πόλης καθώς για πρώτη φορά συμμετείχε στη συγκεκριμένη κατηγορία και κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν πάντως τους αντιπάλους τους και μόλις στο 8’ με ένα ξαφνικό πολύ μακρινό σουτ του Χατζηνικόλα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ (1 – 0). Το γκολ αυτό φαίνεται πως …ξύπνησε τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα η συνέχεια να είναι εντελώς διαφορετική. Από εκεί και πέρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να φθάσουν στην ισοφάριση. Μια στο 18’ με τον Λευτέρη Πλαγγέντη και μια στο 19’ με τον Καραμπάτζο που με κοντινή προβολή δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τελικά οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων δικαιώθηκαν στο 29’ όταν ο Καραμπάτζος μπήκε στην περιοχή και με ένα ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους και στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα στο 46’ έφθασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Καραμπάτζος έκανε το πλασέ αλλά ο Νικολέτος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Μετά από την εκτέλεση του, ο Λευτέρης Πλαγγέντης έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τους αμυνόμενους. Τελικά το 1 – 2 έγινε στο 58’. Ο Αγγελάκης ανατράπηκε από τον Βασιλόπουλο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λευτέρης Πλαγγέντης. Οι Ιππότες είχαν άλλες δυο καλές ευκαιρίες από εκεί και πέρα για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Μια στο 63’ με τον Ταφάνι (γυριστό σουτ άουτ) και μια με τον Καραμπάτζο στο 70’ όταν από καλό σημείο σούταρε άστοχα. Στο 80’ λίγο έλλειψε να λειτουργήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Στο λεπτό εκείνο ο Τσιτσιρής έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και την καρδιά των φιλοξενούμενων να επιστρέφει στη θέση της. Τελικά οι Ιππότες «σφράγισαν» τη νίκη τους στις καθυστερήσεις με πλασέ του Χατζημιχαήλ από κοντά (1 – 3).
Διαιτήτευσε ο Μανώλης Παπαγιαννίδης (Μάχλης, Καλκαβούρας)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Προσμίτης, Βασιλόπουλος, Χατζηνικόλας, Κακολύρης, Τσιώνης, Τσιτσιρής, Πολυχρόνης (72’ Πετρόπουλος), Ζωάννου, Πλασάτης (35’ Χατζηδημήτρης, Καμπουράκης (51’ Αλαφάκης)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαβεργής (46’ Ζωγράφος), Καννάκης (46’ Χατζημιχαήλ), Ντούσκου, Μαρίνος, Αγγελάκης (80’ Κ. Πλαγγέντης), Κοκιαντώνης, Σιαπέρας, Ταφάνι, Λ. Πλαγγέντης, Αλιάϊ, Καραμπάντζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments