Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ιστορικό φιλικό στ’ Αφάντου!

Ιστορικό φιλικό στ’ Αφάντου!

0
veteranoi aek2
Dodekanisos

Ιστορικό φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο Αφάντου ανάμεσα στους παλαίμαχους παίκτες του τοπικού ΑΕΡΑ και της ΑΕΚ! Μετά τον Παναθηναϊκό, άλλη μια μεγάλη ομάδα αγωνίστηκε στο γήπεδο Αφάντου, για ιερό μάλιστα σκοπό μιας και τα έσοδα διατέθηκαν προς ενίσχυση της μικρής Ελπίδας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πλήρως και σχεδόν γέμισε την κερκίδα στο γήπεδο Αφάντου. Παρών ήταν και η Original της Ρόδου, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στο παιχνίδι, φωνάζοντας και τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα. Εκ μέρους των επισήμων το παρών έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου καθώς και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της περιφέρειας Μιχάλης Δρακιού. Μερικά από τα «ιερά τέρατα» του ποδοσφαίρου μας έδωσαν το παρών στο γήπεδο Αφάντου, όπως ο Κώστας Νεστορίδης (δεν έπαιξε), ο Λάκης Νικολάου και ο Χρήστος Αρδίζογλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκαν και οι «δικοί μας» Μανώλης Κώτης και Χρήστος Καλαϊτζίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Νικολής, Καντής, Παπαβασιλείου. Παπαμιχάηλ Κ., Σπανός, Μαχραμάς Ι., Εγγλέζος Λ., Τάουλας, Γιανακκάκης Δ., Βολονάκης, Μπόνης (Έπαιξαν και οι Τσιλιγγήρης Μιχ,. Ειρήνης, Αυγερινού, Βενετοκλής, Διακίδης Χ., Καππάκας, Κεφάλας, Μαχραμάς Μ., Μοσχούς, Μπακίρης Πανορμίτης, Μπούτης Μιχ., Νικολής Βας., Τριανταφύλλας Τρ., Κανελλόπουλος, Κάππας και Χαρτερός Ελ.)
ΑΕΚ (Σιμιγδαλάς, Αντωνόπουλος Χρ.): Σεραφείδης, Σοφιανίτης, Καρούσης, Τόσκας, Βλαντής, Καραφέσκος, Νικολάου. Στυλιανόπουλος, Παπαδόπουλος, Μουσούρης, Βλάχος Μ. (Έπαιξαν και οι Κώτης, Καλαιτζίδης, Αρδίζογλου Χρ., Αρδίζογλου Μ., Νικολαίδης, Ζήσης, Λαγινάς, Πυθαρούλης, Σαρκίρης, Καρακίδης, Σεβαστόπουλος)
veteranoi aek1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments