Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Κέρδος οι μικροί

Κέρδος οι μικροί

0
nireas lardos2
Dodekanisos

Εύκολη νίκη στο γήπεδο του με σκορ 5 – 0 πέτυχε ο Ηρακλή Λάρδου και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Ο τεχνικός των γηπεδούχων μάλιστα Μανώλης Κοντός είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και αρκετούς μικρούς σε ηλικία παίκτες. Ένας από αυτούς ήταν και ο 14χρονος Κούκουρας που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος. Χρόνο συμμετοχής πήρε και πάλι ο επίσης 14χρονος Κοντός (γιος του προπονητή). Οι Λαρδιακοί δεν συνάντησαν δυσκολίες και άνοιξαν το σκορ στο 38’ με τον Στ. Ε. Ευαγγελίδη (1 – 0). Στο 55’ ο ίδιος παίκτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2 – 0 και στο 50’ ο Στ. Ν. Ευαγγελίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Στο 79’ ο Φάκκας μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Στ. Ε. Ευυαγελίδης, Φάκκας και Στ. Ν. Ευαγγελίδης. Προσπάθησαν από τον Δαμάγητο οι Ρόλαντ και Καρπαθάκης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σαρρής (Λατσός, Κουμπλά)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μουστάκας Ι., Ευαγγελόπουλος, Νικολλής (75’ Κούκουρας), Παπαιωάννου, Καφάλας (48’ Κοντός), Φάκκας, Ευαγγελίδης Ε. Στ (82’ Καμμάς Αργύρης), Καλοπήτας, Ευαγγελίδης Ι., Ευαγγελίδης Ν. Στ., Καμμάς Μιχ.
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Παπακωνσταντίνου, Νικολίκου, Ντελλάκης, Ρόλαντ, Φραντζής, Κανατάς, Καρπαθάκης, Σινάνης, Γρηγοριάδης, Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments