Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Τα είχε όλα εκτός από νικητή

Τα είχε όλα εκτός από νικητή

0
Dodekanisos

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έλειξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Ρόδο και τον Διαγόρα για την 5η αγωνιστική του πρωτάθληματος της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανέρυθροι” ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση ήλεγξαν τον ρυθμό και ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις φάσεις στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων έφερε καρπούς στο 15′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουάνη, ο Γιόνδης κατέβασε την μπάλα στην μικρή περιοχή του Παναγόπουλου και με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Μάλιστα ο Διαγόρας θα μπορούσε να πετύχει άμεσα και δεύτερο γκολ όταν στο 27′ ο Γεωργίου έκανε πολύ ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Η Ρόδος έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρήσει στο 41′ όταν ο Ρούνιτς ανέτρεψε τον Παβίσεβιτς και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σερτζίνιο, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Στεφανάκο.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας ευτύχησε να πετύχει και δύτερο γκολ όταν μετά από σέντρα του Σουάνη, ο Βελλίνης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι άνηκε ολοκληρωτικά στην Ρόδο. Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα κατάφερε να μειώσει μόλις δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 51′ με δυνατό σουτ του Μπαγκούρα, ο οποίος από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε όλο το παιχνίδι της ομάδας του. Στο 59′ η Ρόδος κατάφερε να ισοφαρήσει σε 2-2 χάρις τον κόντινο πλασέ το Πάλλα, έπειτα από σέντρα του Λέκκα και αδράνεια στην άμυνα του Διαγόρα. Τα “ελάφια” λίγο έλειψε να πραγματοποιήσουν την ολική ανατροπή στο 65′ όταν μετά από φαουλ του Λέκκα ο Παβίσεβιτς έκανε την προβολή και ο Στεφανάκος απομάκρυνε με δυσκολία. Η Ρόδος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της στο 71′ όταν και πάλι μετά από σέντρα του Λέκκα ο Μπανγκούρα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Στεφανάκου. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια μεγάλη ευκαιρία με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμέινει έως το τέλος. Με αυτήν την ισοπαλία η Ρόδος ανεβάινει στους 5 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας στους 8.

Το φίλμ του αγώνα:

 

7′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα: Σέντρα του Γεωργίου ο Βελλίνης πήρε την κεφαλιά και ο Παναγόπουλος απέκρουσε με δυσκολία

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα: Σέντρα του Βελλίνη σουτ του Γεωργίου η μπάλα πέρασε αουτ

15′ Κόρνερ του Σουάνη η μπάλα έφτασε στον Γιόνδη και ο επιθετικός του Διαγόρα με δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ

27′ Δοκάρι για τον Διαγόρα: Ωραία προσπάθεια του Γεωργίου, το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ρόδο: Λάθος του Ρούνιτς, ο Μπανγκούρα μπήκε στην περιοχή όμως το πλασέ του πέρασε αουτ

41’ Ο Στεφανάκος απέκρουσε το πέναλτι του Σερτζίνιο.

44′ Ευκαιρία για τον Διαγόρα: O Γίονδης πρόλαβε την έξοδο του Παναγόπουλου, ο επιθετικός του Διαγόρα έπεσε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάποια παράβαση

49’ Σέντρα του Σουάνη, η μπάλα πέρασε και ο Βελλίνης πέτυχε το 0-2

51’ Η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Διαγόρα και ο Μπανγκούρα με δυνατό σουτ νίκησε τον Στεφανάκο για το 1-2

59’ Σέντρα του Σερτζίνιο η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή του Σττεφανάκου και ο Πάλλας με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-2

65′ Τεράστια ευκαιρία για την Ρόδο: O Λέκκας εκτέλεσε το φαουλ ο Παβίσεβιτς έκανε την προβολή και ο Στεφανάκος έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή

71′ Δοκάρι για την Ρόδο: Σέντρα του Λέκκα πλασέ του Μπανγκούρα στο δοκάρι του Στεφανάκου

79΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα: Σουτ του Παναγιωτίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Παναγόπουλου.

Συνθέσεις:

A.Σ. ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (46′ Tσόπελας), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Ζώνας, Πινδώνης (52′ Λέκκας), Πότσι (28′ Μπανγκούρα), Αυγενικού, Πάλλας, Παβίσεβιτς, Σερτζίνιο (67′ Αποστόλου) .

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Ρούνιτς, Προβατίδης, Σκάρος (43′ Μπουρλάκου), Βελέτης, Σουάνης, Γεωργίου(67΄Παυλίδης), Βελλίνης (88′ Καρπαθάκης), Γιόνδης (72′ Παναγιωτίδης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments