Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη εντός έδρας για την Δόξα Καρδάμαινας !

Νίκη εντός έδρας για την Δόξα Καρδάμαινας !

0
Dodekanisos

Ένα όμορφο αγώνα ανάμεσα σε ΔΟΞΑ Καρδάμαινας και ΑΣΤΕΡΑ Παστίδας,είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καρδάμαινας.Η ΔΟΞΑ επικράτησε στην αναμέτρηση με 2-1.Ο αγώνας έγινε  στα πλαίσια της αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε το προβάδισμα,έπειτα από  λάθος χειρισμό του Τάλλαρου που τους «χάρισε»το γκολ.Οι γηπεδούχοι,δεν το έβαλαν κάτω,άρχισαν να πιέζουν και  πέτυχαν να φτάσουν στην ισοφάριση και τη νίκη,αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν  μεγάλη δυναμική στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 11’ οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα,με ένα αυτογκόλ του Τάλλαρου,το όποιο έγινε σε μια προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα(1-0).Στο 32’,ο ίδιος παίκτης πέτυχε με μια ωραία κεφαλιά την ισοφάριση(1-1).Το τελικό 2-1,διαμόρφωσε για την ΔΟΞΑ,ο Οικονόμου,όταν με γυριστή κεφαλιά,έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ροδανάκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης Λ. Παράπονα  έχουν οι φιλοξενούμενοι για τα πολλά φάουλ και τις αρκετές κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν.

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ:(Δημήτρης Χρυσόπουλος): Γιακούμαρος, Πης Γ. (90’ Καλλούδης), Χατζηπαναγιώτης, Τάλλαρος, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α., Λαμάι, Χατζηαντωνίου (91’ Τσίκνης), Οικονόμου (82’ Κόμπος), Παντελής, Κόκκαλης (62’ Μαύρος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ(Κώστας Πάττας): Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς, Χαριτάκης, Κατσαμάκης (87’ Κονόμη), Δραγάτης, Σκόρπος, Παγκράτης (87’ Αυγενικού), Αβντουλάι (51’ Λεωνίδου), Στεργιόπουλος, Πολυχρόνης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments