Αρχική Αθλητικά νέα Λαμπρή μέρα για τους Βετεράνους

Λαμπρή μέρα για τους Βετεράνους

0
Dodekanisos

Την Κυριακή 28 Μαΐου το απόγευμα, οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Ρόδου/Διαγόρα θα μπουν και πλέον στο ποδοσφαιρικό τους σπίτι, το οποίο θα εγκαινιαστεί με κάθε επισημότητα που αρμόζει σε όλους.Ήταν το όνειρο αρκετών ετών το οποίο πλέον γίνεται πραγματικότητα, με την συμβολή των ίδιων αλλά και του Δήμου Ρόδου( προεδρία κ. Διακοσταματίου στον ΔΟΠΑΡ) που τους παρεχώρησε ένα οίκημα σε διαφορετική κατάσταση από αυτή που βρίσκεται σήμερα.

Με ομαδική αλλά και ατομική εργασία των βετεράνων, των χορηγών και όλων όσων συνέβαλαν για να ανακαινιστεί πλήρως το οίκημα που είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, ο χώρος άλλαξε άρδην και πλέον είναι σε θέση να υποδέχεται με αξιοπρέπεια τους επισκέπτες από το νησί μας αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας μας.

Εκτός από τον κόσμο που θα τιμήσει το ροδίτικο ποδόσφαιρο αλλά και την σύγχρονη ιστορία των ομάδων του Διαγόρα και της Ρόδου, παρούσα θα είναι και η ομάδα του Π.Σ.Α.Π( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών).

Ανάμεσα τους θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές, που φόρεσαν κατά καιρούς την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος αλλά και εκείνοι οι οποίοι το 2004 κατέκτησαν το μεγαλύτερο τρόπαιο στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, το θρυλικό και ανεξίτηλο από την μνήμη όλων των Ελλήνων, το χρυσό EURO 2004.

Τα εγκαίνια του σπιτιού των βετεράνων θα γίνουν στις 5.οο το απόγευμα και θα ακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες Βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα- Π.Σ.ΑΠ. το οποίο θα ξεκινήσει στις 6.30 με εισιτήριο εισόδου 5ευρώ.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments