Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έκλεισε με νίκη ο Κλεόβουλος!

Έκλεισε με νίκη ο Κλεόβουλος!

0
kleovoulos diagoras
Dodekanisos

Με νίκη τελείωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στην Α΄ Κατηγορία ο Κλεόβουλος, καθώς επικράτησε με 2-0 του Άρη στη Λίνδο, φτάνοντας έτσι τους 42 βαθμούς στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς αφού μέχρι το πρώτο 20λεπτο είχαν σκοράρει δύο τέρματα. Μόλις στο 1΄ ο Παπαοικονόμου με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 20΄ ο Τσελεπίδης με αυτογκόλ το 2-0 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Δογιάμα. Μέχρι το τέλος της ανάπαυλας οι Αρχαγγελίτες πήραν την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη ο Άρης είχε και πάλι μια ελαφρά πρωτοβουλία αλλά οι ποδοσφαιριστές του Στάθη Φαρμακίδη τα χαλούσαν στην τελική πάσα. Από την άλλη οι Λινδιακοί είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ έχοντας δυο δοκάρια με τον Παπαοικονόμου και τον Πιτσουρδάκη. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και το 2-0 ήταν και το τελικό.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπακωνσταντίνου (Τσέτσος, Μπερδεμπές)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Διακογεωργίου, Χαμιτάι, Κωστάκης, Παπαοικονόμου (88΄ Γιουσεσόι), Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Λ., Πιτσουρδάκης, Χαρίτος, Παναγιώτου (56΄ Τόμας), Γανωτάκης (80΄ Γαϊτάνος), Κακλαμάνος Α.

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Γκίκας, Χαρτερός (46΄ Μαγιόγλου), Κοντόγιαννος, Κουτσουμπάρης, Μπαρμπαντώνης (88΄ Σφυριαλάς), Παρδαλός, Θοδωρή, Μπαϊρακτάρης, Κοτσίκος (88΄ Ζούρπας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments