Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

0
Dodekanisos

Σύσκεψη με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.
Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών του υπουργείου και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου. Στη συνάντηση, παρουσία του Βουλευτή κ. Γ. Παππά, συμμετείχαν, η κ. Α. Παπαδοπούλου Διευθύντρια του γραφείου του Υφυπουργού κ. Δ.Oικονόμου , η κ. Αυγή Bάση Διευθύντρια του Γ.Γ. κ. Ε. Mπακογιάννη, ο κ Γ. Γκανασούλης Eιδ. Συνεργάτης του Υπουργού. Από τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γ. Σκιαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ Γ. Περνάρης και ο ταμίας κ. Ι. Ματσαμάς. Την σύσκεψη χαιρέτησε ο Υφυπουργός κ. Δ Οικονόμου ο οποίος ενημερώθηκε αρμοδίως.
Τα πολεοδομικά, τεχνικά και διαδικαστικά ζητήματα που συζητήθηκαν και προκαλούν στρεβλώσεις και γραφειοκρατία στις οικοδομικές άδειες και όχι μόνο, είναι καίρια και δεν αφορούν μόνο τον νομό Δωδεκανήσου αλλά και το σύνολο του Ελλαδικού χώρου. Από την πλευρά του η ηγεσία του υπουργείου αντιμετώπισε θετικά τις προτάσεις του συλλόγου Αρχιτεκτόνων και θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ, ώστε να συμπεριληφθούν οι προτάσεις στο νομοσχέδιο του υπουργείου στο τέλος του έτους.
Επιπλέον ο κ. Παππάς επικοινώνησε με το υπουργείου Πολιτισμού προκειμένου να προγραμματιστεί συνάντηση του συλλόγου αρχιτεκτόνων και του ίδιου και να υπάρχει συνεννόηση σχετικά με τις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες.
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ Γ. Παππά για τις πρωτοβουλίες του και την προσπάθεια που καταβάλλει να αντιμετωπιστούν χρόνιες γραφειοκρατικές, τεχνικές και πολεοδομικές αγκυλώσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments