Αρχική Αθλητικά νέα Συνέτριψε με 5-0 την ΕΠΣ Χίου, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ16!

Συνέτριψε με 5-0 την ΕΠΣ Χίου, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ16!

0
Dodekanisos

Με το εμφατικό 0-5 επικράτησε η Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου της Κ16 ΕΠΣ Χίου. Ο Πούμπα, ο Ψαρρής, ο Παπαχαραλάμπους και ο Μπλεάντρο δις ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Τριχιά. Η ΕΠΣΔ είχε την κατοχή της μπάλας, τις περισσότερες ευκαιρίες και τις μετουσίωσε σε γκολ! Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι την Τετάρτη 24/01 στις 12:00 στο ΕΑΚ Ρόδου με την ΕΠΣ Λέσβου την αντίστοιχη θα αντιμετωπίσει και η Κ14.

Το παιχνίδι:

Η ομάδα της ΕΠΣΔ κέρδισε ένα φάουλ από τα αριστερά έτσι όπως επιτιθόταν ο Λουιζάκης ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Νομικός την απομάκρυνε με γροθιές και στην συνέχεια την βρήκε ο Μπλεάντρο Χύσα και με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ στο 17′ (0-1).

Στο 26 λεπτό ο Παπαχαραλάμπους βγήκε τετ-α-τετ με τον Νομικό και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα του! Δέκα λεπτά αργότερα ο σκόρερ έγινε δημιουργός, έβγαλε μια κάθετη μπαλιά στο Μπλεάντρο Χύσα και αυτός είχε εύκολο έργο ανεβάζοντας στο δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 68′ ο Πούμπα Κεϊντι έκανε το 0-4 με δυνατό πλασέ! Ο Ψαρρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πιο πάνω από το ημικύκλιο έκανε το 0-5 στο 88 λεπτό της αναμέτρησης. Το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΕΠΣ ΧΙΟΥ Κ16 : Χριστόφορος Τσατσαρώνης : Νομικός, Φωφαλίος, Νύχτας, Κομνηνός, Μονιός, Βίλα, Ξυντάρη, Σαμσόν, Μεμά, Γεωργούλης, Τομάζος

ΕΠΣ Δωδεκανήσων Κ16 : Τριχίας Γιώργος: Ποβάζνι Ν, Καματερός Γ, Χύσα Κ, Χαντάκαρος Σ ( 70′ Γκιντάνης Η), Καρνέζος Ι, Λουιζάκης Ε, Σταφυλαράκης Α (55′ Κρητικός), Πούμπα Κ, Χύσα Μ ( 70′ Νελάι Τ), Παπαχαραλάμπους Α (79′ Γιαννίκος Δ), Καμπούρης Γ (55′ Ψαρρής Β)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments