Αρχική Αθλητικά νέα Με νίκη ξεκίνησε η Κ14 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου!

Με νίκη ξεκίνησε η Κ14 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου!

0
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ14 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Με ένα γκολ στο 1ο ημίχρονο και άλλα δυο στο δεύτερο πήρε μια σημαντική νίκη επί της ΕΠΣ Χίου Κ14 και επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 0-3!

Το παιχνίδι:

Ο Σιοροβίγκας βγήκε από τα αριστερά απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε μια σέντρα στην μικρή περιοχή η μπάλα με την φορά που είχε αρχικά χτύπησε στο δοκάρι, ο Τσιρίλο επιχείρησε το σουτ στην επαναφορά αλλά απέκρουσε εξ επαφής ο τερματοφύλακας. Στην συνέχεια ο Χριστοδούλου με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ στο 38 λεπτό 0-1!

Στο 63′ το σύνολο του Τριχία έπιασε στον ύπνο της ομάδα της Χίου. Ο Τσιρίλο βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κοσμίδη, αυτός την κατέβασε και με δυνατό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Λύκου.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Κωστομοίρης απείλησε με δυνατό σουτ στην εστία της Χίου αλλά ο Λύκος απέκρουσε, ο Σάββας πήρε το ριμπάουντ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3!

ΕΠΣ Χίου Κ14: Χριστόφορος Τσατσαρόνης : Λύκος, Φωκιανός, Βρούζης, Νικολάκης, Κεχαχιάς, Τελής, Κάρματσης, Μουτάφης, Ακριβόπουλος, Θωμαΐδης, Μουλάκης

ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ14: Γιώργος Τριχιάς: Πλάτσης Σ, Συμεωνίδης Τ, Σιοροβίγκας Ο (50′ Μπίντα) , Ροδίτης Θ, Σεχιμπραήμογλου Ο, Βαλασιάδης Ι, Κοσμίδης Χ (64′ Σάββας), Πανούσης Α, Αυγέρης Α ( 74′ Κωστομοίρης), Χριστοδούλου Ε (50′ Σιμάτης) , Τσιρίλο Φ (64′ Κατσούλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments