Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Συνέχισε τις νίκες ο Διαγόρας, διπλό και στην Πελοπόννησο!

Συνέχισε τις νίκες ο Διαγόρας, διπλό και στην Πελοπόννησο!

0
Dodekanisos

Συνέχεια έδωσε στα νικηφόρα του παιχνίδια ο Διαγόρας, αφού κατάφερε να επικρατήσει στον Πύργο επί του Αστέρα Αμαλιάδας-Πανόπουλου με 0-2 χάρις σε γκολ του Ντουαλά και του Χατζησάββα από τα 11 μέτρα.

Ο Διαγόρας ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά, κάτι που τον βοήθησε μάλιστα να κερδίσει και το πέναλτι στο 11′ , όπου και μετουσιώθηκε σε γκολ.Η υπεροχή του Διαγόρα συνεχίστηκε στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς όμως να δημιουργεί φάσεις προς την αντίπαλη εστία, κάτι το οποίο συνέβη και από πλευράς των βυσσινί.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλές φάσεις από πλευράς του Γηραιού, τα σουτ όμως του Μπουρλάκη και του Τσακίρη δεν κατέληξαν σε γκολ. Ο Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλου προσπαθούσε να βρει το γκολ κυρίως με κόντρα επιθέσεις, κάτι που δεν συνέβη τελικά ποτέ και ο Διαγόρας σφράγισε την νίκη με γκολ στο 92′ μετά από δεύτερη εκτέλεση πέναλτι.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 11′ ο Αφράτης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Τσαγγάρη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι.
Ο Ντουαλά ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και στο 12′ έκανε το 0-1, με τον Χρήστου να πέφτει στην σωστή γωνία αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ.
Στο 90′ ο Ντουαλά μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως αυτή την φορά δεν ήταν ο σκόρερ αλλά αυτός που κέρδισε το δεύτερο πέναλτι μετά από τράβηγμα του Γεωργακόπουλου.
Στο 92′ έχουμε το 0-2 με τον Χατζησάββα να ευστοχεί από τα 11 μέτρα.

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Χρήστου, Σιούλας, Ζουλούμης(26′ Γιαννόπουλος), Γεωργακόπουλος, Αφράτης(46′ Ντάβαρης), Σαρανταυγάς, Μανωλιάς(46′ Καραγιάννης), Κυριάζος, Σκόνδρας(66′ Μαρκόπουλος), Καραγκούνης, Μουρούτης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσάμης, Παγώνης, Κρητικός(85′ Κόρλος), Μπαξεβάνος(77′ Μουκίδης), Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Γλύνος(70′ Χατζησάββας), Τσαγκάρης, Δήμας(95′ Ντερτιλής), Μπουρλάκης, Ντουαλά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments