Αρχική Εφηβικό ΕΦΗΒΙΚΟ: Σκόρπισε με 11 γκολ τον Φοίβο ο Αρένα!

ΕΦΗΒΙΚΟ: Σκόρπισε με 11 γκολ τον Φοίβο ο Αρένα!

0
Dodekanisos

Μία μεγαλοπρεπέστατη νίκη πήρε ο Αρένα απέναντι στον Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής. Συγκεκριμένα, οι Ροδίτες σκόραραν 11(!) γκολ με τον Ρουτζιέρη να σκοράρει 5 γκολ και τον Τσακίρογλου να έχει συμμετοχή στα 5 από τα 11 τέρματα . Τελικό σκορ 0-11, με τον Φοίβο να μην έχει τελική προσπάθεια.

Κάθε φάση και…γκολ για τον Αρένα, ου στο 4′ άνοιξε το σκορ με τον Κούλλολλι να περνάει τους αντιπάλους του και να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή από αριστερά για το 0-1 με πλασέ. Στο 7’ο Κουλούρας έδωσε την ασσίστ στον Ρουτζιέρη που πλάσαρε ιδανικά για το 0-2. Στο 8′ συνεχίζεται ο μονόλογος των φιλοξενούμενων και ο Τσακίρογλου έδωσε στον Κούλλολλι που έγραψε το 0-3. Το 0-4 ήρθε από τον ίδιο παίκτη στο 29′, τον Κούλλολλι να πλασάρει μετά από πάσα του Τσακίρογλου . Στο 31′ ο Τσιακίρογλου ξανά μέσα σε φάση , δίνει την ασσίστ αυτή την φορά στον Ρουτζιέρη που με κεφαλιά και μετά από άστοχη έξοδο του Ρουσάκη κάνει το 0-5.
Συνεχίστηκε ο μονόλογος στο δεύτερο 45λεπτο για τον Αρένα. Στο 42′ ο Ρουτζιέρης κάνετι ο 0-6. Ο Αρένα δεν σταμάτησε εκεί. Στο 50′ ο Ρουτζιέρης πάλι σκόρερ και 0-7. Στο 52′ ο Κούλλολλι φωνάζει και πάλι «παρών» και σκοράρει με ωραίο σουτ για το 0-8. Στο 54′ ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Ρουτζιέρη και πάλι που προσποιήθηκε και με δυνατό του σουτ έκανε το 0-9. Το 0-10 ήρθε στο 63′ με τον Ρουτζιέρη να περνάει με ωραίο τρόπο τον αντίπαλο του και στην συνέχεια να σκάβει πάνω από τον τερματοφύλακα ιδανικά για το 0-10. Ένα λεπτό αργότερα το 0-11 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ με τον Ικονόμι να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ-κεραυνό και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Φοίβου.

Διαιτητές:
Κασιώτης Χ., Ντόκος Α., Σακελλαρίδης Φ. (Παρατηρητής Διαιτησίας: Μίχας Ευάγγελος)

Οι συνθέσεις:
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Ρουσάκης, Τσόκα, Σκέμπι(55′ Τούρσι), Σταύρου, Σμαραγδιός, Κουδούνης(24′ Λιόρδος), Κώστας, Μάρκου, Μάρα, Καραγιάννης, Ζαχαρόπουλος
ΑΡΕΝΑ: Πελαρδής, Σελλαβτζή, Κυριακούλης, Κίτσος, Ικονόμι, Κάτσο(36′ Παπαντωνίου), Κουλούρας, Βαρδόπουλος, Κούλλολλι(55′ Διονυσόπουλος), Ρουτζιέρης, Τσακίρογλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments