Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Συγκέντρωση και προσοχή»!

«Συγκέντρωση και προσοχή»!

0
Dodekanisos

Ο προπονητής του Ιάλυσου Αλέξης Αλεξιάδης, μίλησε στο news12 για την υπόθεση παραμονή

Την άποψη ότι οι παίκτες του Ιάλυσου σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτούν καθώς δεν έχει τελειώσει ακόμα και μαθηματικά η υπόθεση παραμονή, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής των «ερυθροκίτρινων» Αλέξης Αλεξιάδης. Συγκεκριμένα, είπε:
«Μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτα. Στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι η μπάλα μπορεί να κάνει πολλά. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί».

Αναφερόμενος στο πρόσφατο παιχνίδι του «Οικονομιδείου» με τον Ερμή Ζωνιανών, τόνις:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από τη νίκη και από την προσπάθεια των παιδιών.  Τα παιδιά είχαν πολλά ψυχικά αποθέματα για να φθάσουν στην ανατροπή. Ο αντίπαλος τα έδινε όλα. Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι όπου η ομάδα είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και η άλλη κάποιο κίνητρο»

Αποθεραπεία στο ξενοδοχείο

Η χθεσινή ημέρα δεν περιλάμβανε προπόνηση για τους «ερυθροκίτρινους» καθώς κρίθηκε σκόπιμο να γίνει μια αποθεραπεία στο ξενοδοχείο Atrium. Έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να πάρουν μερικές ανάσες ενόψει της συνέχειας. Το προσεχές σαββατοκύριακο ο Ιάλυσος δεν αγωνίζεται μιας και βάση προγράμματος έχει ρεπό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments