Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σύρραξη στην Αντιμάχεια!

Σύρραξη στην Αντιμάχεια!

0
antimaxeia gipedo
Dodekanisos

Με μια σύρραξη μεταξύ παικτών που έγινε αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, «σημαδεύτηκε» το παιχνίδι του Αντίμαχου με τον Κλεάνθη Παραδεισίου στο γήπεδο της Αντιμάχειας και τελείωσε ισόπαλο 2 – 2! Μόλις ο κ. Μαντάς σφύριξε τη λήξη του αγώνα, ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ των παικτών και των δυο ομάδων οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό (στο πρόσωπο) του ποδοσφαιριστή Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι έκανε μια κακή χειρονομία στη φάση της ισοφάρισης περίπου στο 100’! Οι του Αντίμαχου τα είχαν και με τον διαιτητή διότι θεωρούν υπερβολικά τα λεπτά της καθυστέρησης που κράτησε. Ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερη έκταση, ωστόσο κλήθηκε η αστυνομία καθώς η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη ενώ έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών είχαν συγκεντρωθεί και αρκετοί εξαγριωμένοι φίλοι των γηπεδούχων.
Στο 15’ ο Σκόρπος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ι. Καλημέρης με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0 – 1.
Στο 39’ ο Παπανικολάου μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, πάσαρε και στον Πης και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1 – 1.
Στο 53’ ο Κατσαρός με πλασέ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2 – 1 αλλά σχεδόν στο 100’ ο Μιχαλάκης με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μαντάς (Πατσιαούρας, Στάμος). Στο 85’ αποβλήθηκε ο Πης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Την κόκκινη κάρτα (με δεύτερη κάρτα) αντίκρισε και ο Γκουντελίτσας στο 100’ ο οποίος καθόταν στον πάγκο. Νωρίτερα είχε απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο και ο προπονητής του Αντίμαχου Γιώργος Σταμάτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης (65′ λ.τ Μιχαλάκης) , Κορκής , Κατσαρός , Γκουντελίτσας( 54′ λ.τ Μπεκιρλάρι), Καράλιαμης, Ζιώγας , Συνεσίου Γ. , Πης , Μπίλλης, Παπανικολάου (78′ Τσατσακλάς), Ατσαλάκης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κορκίδας (56′ Σορωνιάτης), Σιέχ , Καρίκης (86′ Πολυμένωφ) , Καλημέρης Ι. , Γιαννίκος, Σκόρπος, Καλημέρης Κ., Ατσίδης (63′ Ατσικνούδας) , Πλαγγέντης , Παπακωνσταντίνου

φωτογραφία: giafkasports.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments