Αρχική Αθλητικά νέα Super League: Νίκη για την ΑΕΚ με το… αριστερό ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Super League: Νίκη για την ΑΕΚ με το… αριστερό ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

0
Dodekanisos

Η Super League περιελάβανε εκπλήξεις στην πρώτη αγωνιστική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα «άλωσε» την «Τούμπα», καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ του Πέδρο Κόντε. Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες του κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Εύκολο βράδυ είχε η ΑΕΚ που φιλοδώρησε με τρία τέρματα τον νεοφώτιστο Ιωνικό Νίκαιας. Τέλος ο Βόλος άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 της Λαμίας

Ο Βόλος την νίκη, ο Βύντρα το ιστορικό ρεκόρ

Στο πρώτο κατά σειρά ματς της Κυριακής στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League, ο Βόλος υποδέχθηκε τη Λαμία στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο. Ο σύλλογος της Μαγνησίας νίκησε 2-1, χάρη στα γκολ των Μπαρτόλο στο 8′ και Φαν Βέερτ στο 41′. Για την Λαμία μείωσε ο Τιρόνε στο 51ο λεπτό.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ιστορικής σημασίας για τον Λουκά Βύντρα. Ο 40χρονος αμυντικός, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

ΠΑΣ(άς) στην «Τούμπα» με ήρωα τον Πέδρο Κόντε

Την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 γνώρισε το βράδυ της Κυριακής ο ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Δήμιος για τον «δικέφαλο του βορρά», ο Πέδρο Κόντε στο 86′, με τον Ισπανό να εκμεταλλεύεται τριπλό τραγικό λάθος στην άμυνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Εύκολο βράδυ για την «Ένωση»

Με το δεξί εισήλθε στο νέο πρωτάθλημα της Super League η ΑΕΚ. Η «ένωση» επικράτησε 3-0 του Ιωνικού χάρη στα γκολ των Λε Ταλέκ, Αμραμπάτ και Τσούμπερ. Ο σύλλογος της Νίκαιας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 33′ λόγω αποβολής του Ρομαό (δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Με το αριστερό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ατρόμητο. Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είχε τις ευκαιρίες του, ωστόσο ο σύλλογος του Περιστερίου άντεξε στην ασφυκτική πίεση και απέσπασε «ηρωική» ισοπαλία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments